Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jaz generacija

Generacije 1967. i ‘82. zgrožene onom iz ‘97.

\'28.02.2011., Kraljeviceva ulica, pizzeria Gentleman, Zagreb - Rudi Belin i Zdravko Mamic na okupljanju dinamove generacije iz 1967 godine. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
16.04.2014.
u 10:43

- Dinamo nam je svima u srcu. Morali smo reagirati, jer neke stvari nisu kakve bi trebale biti, neki od bivših igrača očito su pogrešno vođeni

U pizzeriji “Gentleman”, legendarnog Dinamova kapetana Rudolfa Belina, opet su se okupile Dinamove generacije iz 1967. i 1982. godine. Nakon razgovora s gotovo svim igračima iz dva spomenuta naraštaja, napisali su priopćenje, sukus kojeg je potpora aktualnom vodstvu kluba i zgražanje nad istupima Šimića, Marića, Bišćana i Šokote.

Na okupljanju su bili Rudolf Belin, Zlatko Škorić, Branko Gračanin, Marijan Čerček, Ismet Hadžić, Davor Braun i Zlatan Arnautović, te prof. Stjepan Jerković, koji je bio suradnik Miroslava Blaževića 1982. godine.

- Dinamo nam je svima u srcu. Morali smo reagirati, jer neke stvari nisu kakve bi trebale biti, neki od bivših igrača očito su pogrešno vođeni. Dinamo ima problema, ali ovo što se događa nije način za rješavanje tih problema. Podržavamo klupsko vodstvo na čelu s Mirkom Barišićem i Zdravkom Mamićem i ovaj je naš istup usmjeren samo za boljitak našeg Dinama – rekao je Belin, istinska klupska legenda.

>>Bišćan, Marić, Šimić i Šokota poručuju: Mamiću, izađi na izbore!

Komentara 27

GI
gismund
13:23 16.04.2014.

jasno je koja partija stoji iza slavne četvorke, a jednom će sve izaći na vidjelo, pa će i zavedeni progledati

GR
graf
12:39 16.04.2014.

U Jugoslaviji je NK Dinamo odigrao sa Hajdukom iz Splita 101 utakmicu. Rezultat je : 39 pobjeda Dinamo-Zagreb 34 pobjede Hajduk-Split. 28 neodlučenih utakmica. Konačni rezultat je da Dinamo-Zagreb ima 5 POBJEDA više i to je neosporno jer u Jugoslavijiaviji je Hajduk bio jugoslavenski favoriziran. Zašto Edo Pezzi ili Reljić ne napišu to javno u Slobodnoj Dalmaciji????

GR
graf
11:19 16.04.2014.

Generacija'67 Škorić-Brnčić-Gračanin-Blašković-Ramljak-Belin-Čerček-Pirić-Zambata-Gucmirtl-Rora. Lamza se nakon Eintrachta napio i pao sa balkona vile Rebar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije