Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujući video

Gdje Taylori prođu, tu pucaju kosti: Brutalnim startom slomio nogu irskom kapetanu

Seamus Coleman
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
25.03.2017.
u 09:46

Velšanin Neil Taylor nesmotrenim uklizavanjem teško je ozlijedio Seamusa Colemana.

Irska i Wales jučer su podijelili bodove u utakmici bez golova u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Susret je obilježila teška ozljeda irskog kapetana Seamusa Colemana kojem je suparnik, Neil Taylor, nesmotrenim uklizavanjem slomio nogu.

Budući da je riječ o prezimenjacima i podjednako teškoj ozljedi taj nesretni trenutak podsjetio je na onaj iz 2008. kad je Martin Taylor slomio nogu Eduardu da Silvi.

 

Talijanski sudac Rizzoli odmah je pokazao crveni karton Velšaninu, a Colemanov suigrač Shane Long dotrčao je i zagrlio ga.

- Pokušao sam ga utješiti na terenu i opustiti ga. Jako ga boli, teška je ozljeda. Svi volimo Seamusa i teško ga je gledati takvoga... No, siguran sam da će se vratiti još jači - poručio je Long.

Irski izbornik Martin O'Neill otkrio je kako je riječ o teškom prijelomu dok je Chris Coleman, velški izbornik, pokušao opravdati svog izabranika.

- Neil Taylor nije taj tip igrača. U svlačionici je, razočaran. Pa i sam je u karijeri imao tešku ozljedu. Naše su misli sa Seamusom.

>>Ljubav je na Maksimiru: Hrvat zaprosio Ukrajinku!

>>Prekrasna gesta Ukrajinaca u Zagrebu oduševila je hrvatske navijače!

Komentara 1

JO
josip
13:33 25.03.2017.

to su otocani - grubijani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije