Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlade nade

Gdje je zapelo? Halilović nestaje, Petev se još nada Anti Ćoriću

Alen Halilović
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
28.10.2016.
u 21:51

Ante Ćorić dvoboj protiv Juventusa u Zagrebu odgledao je s tribine jer ga je privremeni trener Željko Sopić poslao u “frižider” zbog navodnog slabijeg angažmana

Petu godinu zaredom hrvatski nogomet imao je kandidate za nagradu “Golden boy”! Među kandidatima za tu prestižnu nagradu najboljeg mladog nogometaša Europe bila su i dvojica naših nogometaša – Alen Halilović, novi član slavnog njemačkog HSV-a, te Dinamov “wunderkind” Ante Ćorić.

Netko je, naravno, vidio taj talent, kao nekoć i Matea Kovačića, no očito je da se nije baš pomno pratila sezona naših spomenutih nogometaša. Jer, spomenuti Renato Sanchez (Bayern), Gianluigi Donnarumma (Milan), Moussa Dembele (Celtic) i Marc Rashford (Manchester United) i te kako su bili faktori u svojim klubovima. A riječ je o klubovima od formata.

Što se događa s Alenom Halilovićem? Igrač Barcelone na posudbi u Hamburgu najprije nije igrao jer ga nije “ljubio” trener Bruno Labadia, koji je i s Olićem vodio rat. Nakon njega na klupu je sjeo Markus Gilsdor, koji voli dobre tehničare i napadački nogomet, no Halilovića nema. 

Spominje se kad je u pitanju Halilović, jedna, nešto starija djevojka koja mu odvlači puno pozornosti, no, unatoč svemu, dok Alen sam u glavi ne posloži prioritete, mogao bi biti u problemu.

Ante Ćorić dvoboj protiv Juventusa u Zagrebu odgledao je s tribine jer ga je privremeni trener Željko Sopić poslao u “frižider” zbog navodnog slabijeg angažmana na treningu kod novog trenera Ivajla Peteva. Anti se najviše zamjera što ne igra u oba pravca, no bez obzira na krizu Liverpoolov trener Klopp stalno pokazuje zanimanje za najnadarenijeg Dinamova klinca.

Jer, Ćorić je, usudit ću se to napisati, moćniji s loptom i od Kovačića i od Halilovića. Treba mu pomoći i istrpjeti ga. Naravno, i njegov otac, koji dosta utječe, i sam Ante moraju marljivo raditi te biti i strpljivi.

Inače, nagradu je osvojio Renato Sanchez (18. kolovoza 1997. godine) koji je nakon sjajne sezone u dresu Benfice, s kojom je osvojio naslov prvaka Portugala, potpisao ugovor s Bayerom, a odšteta je bila 35 milijuna eura.

Još je bitnije podvući da je Sanchez bio standardan u prvih jedanaest Portugala koji su kasnije osvojili naslov prvaka Europe u finalu protiv Portugala. Sjećamo ga se i iz utakmice protiv Hrvatske, kada je povukao kontru nakon koje su Ronaldo i Queresma zabili gol i Hrvatsku poslali na ljetovanje.

Komentara 10

TH
than
22:25 28.10.2016.

Gdje je zapelo ? 10% je talent, a 90% rad. Ocito nije radio na sebi i to je to. Kao i masa drugih igraca koji su propali, a imali su talent.

KA
kajinx
00:48 29.10.2016.

Tko je više uobražen, otac ili sin?

VI
virkom
00:49 29.10.2016.

Admire, zašto brišeš istinu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije