Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šaljivi Gary

Gary Lineker našalio se na račun Slavena Bilića i nasmijao cijeli Otok

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.10.2016.
u 11:09

Nakon osam kola West Ham ima sedam bodova i zauzima 15. mjesto na ljestvici.

Slaven Bilić na kraju prošle sezone išao je na presađivanje kose, što se vidjelo tijekom njegovih televizijskih nastupa kada je radio kao stručni komentator tijekom Europskog prvenstva.

No, rezultati toga najbolje se vide sada. Bivšem hrvatskom izborniku poprilično je narasla kosa, što su primijetili i engleski mediji koji su se proteklih dana raspisali o tome. A to nije prošlo nezabilježeno ni kod legendarnog Garyja Linekera koji je svojim komentarom nasmijao mnogobrojne korisnike društvenih mreža.

"Većina menadžera pod pritiskom izgubi kosu, ali Slaven Bilić ju je, čini se, dobio", komentirao je Lineker.

Inače, Bilićev West Ham, koji je prošle sezone bio pravi hit, na startu novog prvenstva krenuo je očajno i već se počelo nagađati da će hrvatski stručnjak dobiti otkaz. Međutim, čelnici kluba pokazali su strpljenje, dali mu još jednu šansu. Gostujuća pobjeda protiv Crystal Palacea malo je smirila strasti, a u sljedećem kolu čekićari dočekuju Sunderland. Eventualna pobjeda dovela bi ga u mirnije vode.

Nakon osam kola West Ham ima sedam bodova i zauzima 15. mjesto na ljestvici.

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
17:35 19.10.2016.

Gary Lineker se može šaliti se na račun Slavena Bilića i nasmijavati cijeli Otok koliko želi i hoče ali naš pravi hrvat Slaven je još uvijek trener West Ham Uniteda i uzima velike novce kao pravi hrvat sa posebnim guštom kao svoj dok ga ne najure od navodnih svojih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije