Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pauzira nekoliko tjedana

Gareth Bale zbog ozljede propusta polufinale Lige prvaka

Gareth Bale
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
25.04.2017.
u 16:29

Bale je u nedjelju zaigrao nakon što se vratio nakon ozljede desnog zgloba, no u 35. minuti morao je izaći zbog nove ozljede

Krilni igrač Real Madrida Gareth Bale propustit će zbog ozljede lijeve noge polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Atletico Madrida, a na travnjak bi se mogao vratiti za tri do četiri tjedna, prva je procjena u Madridu nakon što je 27-godišnji Velšanin zbog bolova napustio teren u susretu s Barcelonom.

Bale je u nedjelju zaigrao nakon što se vratio nakon ozljede desnog zgloba, no u 35. minuti morao je izaći zbog nove ozljede.

- Nadamo se da će se što prije vratiti, nadam se prije kraja prvenstva. Čekam nove informacije od naših liječnika - rekao je trener Zinedine Zidane u utorak na novinskoj konferenciji.

Napominje kako je Bale bio spreman za utakmicu protiv Barcelone u nedjelju.

- Bio je 100 posto spreman, on sam mi je to bio rekao. Tijekom dva treninga prije utakmice bio je u odličnom stanju. Ovo što se dogodilo nismo mogli izbjeći -  rekao je.

Bale je ove sezone nastupio u 26 utakmica zabio devet golova te upisao pet asistencija.

Real Madrid u srijedu igra prvenstvenu utakmicu u La Coruni protiv Deportiva.

Barcelona i Real Madrid imaju po 75 bodova pet kola prije kraja prvenstva, no kraljevski klub ima utakmicu manje, gostovanje kod desetoplasirane Celte Vigo.

U polufinalu Lige prvaka igrat će protiv Atletica 2. svibnja na svom Santiago Bernabeu, a 10. svibnja uzvrat na Vicente Calderonu.

>>Pogledajte kako je izgledao susret Luke Modrića i Julije Roberts

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije