Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKROBACIJA

Gareth Bale zabio koš, vode se rasprave je li sve namješteno

Gareth Bale
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
02.07.2015.
u 13:52

Velšanin je inače zaljubljenik u košarku i često snima videouratke na košarkaškom terenu, no oni su ponajviše prikazuju kako nogometaš baca loptu s centra i zabija.

Gareth Bale najpoznatiji je po svojoj nadljudskoj brzini, ali i snazi kakvu nogometaši rijetko posjeduju. No manje je poznato da je sjajan tehničar, što ne dokazuje samo nogometnom loptom već i košarkaškom.

Velšanin je inače zaljubljenik u košarku i često snima videouratke na košarkaškom terenu, no oni su ponajviše prikazuju kako nogometaš baca loptu s centra i zabija.

Ovaj put pokazao je nešto drugo, okrenuo se leđima košu na liniji slobodnih bacanja, lijevom nogom podigao loptu, trznuo i tako pogodio koš.

Naravno, vode se polemike o tome je li sve namješteno ili je pak zvijezda madridskog Reala uistinu na taj način postigla koš. Ali do zaključka se još nije došlo.

Pogledajte i prosudite sami!

>> Nije se samo Modrić zabunio, pogledajte kakav gaf je napravio Gareth Bale!

Komentara 3

HR
HRVATSKIBOGMARS
15:02 02.07.2015.

Ovo je definitivno namješteno. Samo detaljno pogledajte s kojom snagom Bale prebacuje loptu. Nema teorije da s tom snagom lopta odleti iznad koša i uđe u koš. Lopta bi otišla par metara od njega niti blizu visine koša.

PG
poducavam-glupe
15:28 02.07.2015.

Boli me klinac jel je ili nije.

FA
Fake
15:18 02.07.2015.

Ovaj koš je smiješan kao i ovaj dolje,Jovandeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije