Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBI PALI U PRODUŽETKU

Rusija nakon drame utišala Beograd i prošla u finale Eura!

Rusija futsal
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
11.02.2016.
u 22:01

Španjolci će se u subotu boriti za svoj sedmi naslov europskog prvaka, a Rusija za svoj drugi.

Futsal reprezentacija Rusije prvi je finalist Eura nakon što je u polufinalu u Beogradu slavila protiv Srbije nakon produžetka 3:2 (2:2). 

Rusi su bili veliki favoriti, dvaput su vodili u regularnom dijelu, no pred 12.000 gledatelja Srbi su uspijevali izjednačiti, a pred kraj regularnog dijela imali su veliku šansu za pobjedu. 

U 13. minuti  Eder Lima dovodi Ruse u vodstvo, izjednačio je Mladen Kocić u 26. minuti, a novo vodstvo Rusiji donio je Sergej Abramov u 33. minuti. Srbija je sa igračem više izjednačila preko Miloša Simića četiri minute prije kraja, a pobjedu i finale Rusiji je donio Romulo u četvrtoj minutu prvog produžetka. 

To je šesto finale za Rusiju na europskim prvenstvima, a za drugi naslov borit će se protiv Španjolske koja je bila uvjerljiva protiv Kazahstana sa 5:3. 

Španjolci će se u subotu boriti za svoj sedmi naslov europskog prvaka, a Rusija za svoj drugi

>> Srbi 'dočekali' Hrvatsku velikom slikom četničkog vojvode i ratnog zločinca!

Komentara 1

IV
ivanjoksimovic
10:12 12.02.2016.

Bratski narod je pobedio. Bravo Rusija! Izvrsno igraju. Puno srece u finalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije