Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u srijedu kup

Futsal Dinamo u Wastgateu organizirao prvi dječji dan

Futsal Dinamo
Foto: Večernji list
1/5
23.11.2014.
u 23:53

Na ovom događaju sudjelovali su svi prvotimci Futsal Dinama koji već u srijedu 26. studenog od 19 sati u Sutinskim vrelima dočekuju ekipu Kozakiva

Futsal Dinamo u nedjelju 23. studenog organizirao je svoj prvi dječji dan u prostorijama shopping centra Westgate, a najmlađi članovi i njihovi roditelji uživali su u četiri sata treniranja i igre. Tijekom programa pokazne treninge održali su Dinamovi limači i kadeti, a predstavila se i Univerzalna sportska škola koja bi uskoro trebala započeti s radom u zagrebačkim vrtićima. Gosti Futsal Dinama i ovoga puta bila su djeca iz dječjeg vrtića Didi, s kojim klub uspješno surađuje. Najmlađi članovi uživali su igrajući graničara, a posebno je zanimljivo bilo u štafetnim utrkama. Naravno, većina mališana probala je modificiranu verziju futsala te su kasnije pokazali svoje vještine u izvođenju šesteraca. Veliki interes djece i radost na njihovim licima najbolji su pokazatelj uspješnosti ovog projekta, a trajna uspomena na ovaj događaj veliki je poster kojeg su zajedničkim snagama napravili igrači kluba i njihovi najmlađi navijači.

Na ovom događaju sudjelovali su svi prvotimci Futsal Dinama koji već u srijedu 26. studenog od 19 sati u Sutinskim vrelima dočekuju ekipu Kozakiva. Pred igračima trenera Čuljka je utakmica četvrtfinala kupa regije Sjever, a protivnik je MNK Kozakiv, jedina ekipa koja je iz međusobnog ogleda s Futsal Dinamom izašla neporažena! Ovim putem pozivamo sve naše članove i navijače da dođu na utakmicu i svojim bodrenjem povedu momčad do polufinala kupa!

Karte za utakmicu možete kupiti od ponedjeljka 24. studenog u prostorijama KND BBB, na adresi Ilica 37 po cijeni od 20 kuna!

Komentara 5

Avatar Bekrija
Bekrija
08:43 24.11.2014.

Ovo je naš Dinamo.

TO
Toma2
11:52 24.11.2014.

Bravo dečki, samo pozitiva!

PE
perfa57
09:58 24.11.2014.

Kako jedan malonogometni klub iz 2. lige može dobiti toliko medijskog prostora? Jedino ako ste pristrani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije