Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup regije sjever

Futsal Dinamo pobijedio Kozakiv i plasirao se u polufinale

futsal Dinamo
Foto: Screenshot
1/2
27.11.2014.
u 13:56

Kao i obično, momčad Dinama imala je odličnu podršku navijača, a klub se sada okreće spektaklu; u ponedjeljak u KC Dražen Petrović dočekuje Patriot.

Futsal Dinamo nastavlja svoj pohod u Kupu regije Sjever. U sinoć odigranoj utakmici pobijedili su Kozakiv rezultatom 3:1 (1:0) te se plasirali u polufinale gdje ih čeka Rugvica, jedna od najboljih ekipa II. HMNL Sjever. U čvrstoj i napetoj utakmici odigranoj u Sutinskim vrelima, Dinamo je uspio odnijeti pobjedu nad protivnikom koji im je ove sezone već otkinuo bodove u prvenstvu.

Andrija Stipić doveo je Dinamo u vodstvo, a izjednačio je Nikola Buzadžić. Ipak, Pezelj i Jelušić donijeli su Dinamu važnu pobjedu.

Kao i obično, momčad Dinama imala je odličnu podršku navijača, a klub se sada okreće spektaklu; u ponedjeljak u KC-u Dražen Petrović dočekuje Patriot.

>>Futsal Dinamo sprema novi spektakl, igrat će u Ciboni!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
15:25 27.11.2014.

Zagreb, Dinamo, BBB, ponos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije