Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Jedan od najboljih'

Futsal Dinamo doveo veliko pojačanje, stiže standardni engleski reprezentativac!

Futsal Dinamo
Foto: Futsal Dinamo
1/9
25.08.2016.
u 16:33

- Dinamo je klub koji je poznat i u međunarodnoj zajednici, prvenstveno zbog svojih strastvenih navijača.

Malonogometni klub Futsal Dinamo nastavlja se pojačavati za sljedeću sezonu. Klub koji je lani bio treći u prvenstvu ove sezone želi otići još dalje pa osnažuje kadar. Nakon što su iz Nacionala stigli Grbeša i Matošević, za plave je potpisao i engleski reprezentativac Douglas Reed, dosadašnji igrač poznatog Baku Uniteda. Reed je već igrao u hrvatskoj, bio je prije nekoliko godina član Uspinjače.

"Radi se o jednom od najboljih igrača koji su ikada igrali u 1.HMNL. Osim za engleske klubove i Uspinjaču, Reed je igrao za španjolsku Lanzarote Tias Yaizu, MNK Smederevo i ciparski AEL Limassol", napisao je Futsal Dinamo o svom novom pojačanju.

Engleski nogometaš uskoro će imati priliku zaigrati pred vjernim navijačima Dinama o čijoj se sjajnoj atmosferi na utakmicama piše i izvan granica Hrvatske.

- Veže me veliko prijateljstvo s igračima s kojima sam u sezoni 2011/12 igrao u Uspinjači, a s Mićom Martićem sam i radio u Engleskoj. Posebno se veselim što sam se vratio u Zagreb koji je jako prijateljski i otvoreni grad. Futsal Dinamo je klub koji je poznat i u međunarodnoj futsal zajednici, prvenstveno zbog svojih strastvenih navijača. Futsal Dinamo je klub koji funkcionira na drukčiji način od ostalih klubova u kojima sam igrao. Nevjerojatno sam uzbuđen što ću igrati pred takvom publikom na Šalati, ali i u nastavku sezone. Siguran sam da će nam pomoći u narednoj sezoni, a ja mogu obećati da ću za klub dati sve od sebe, kazao je Reed.

Ključne riječi

Komentara 3

ST
Startrack
17:16 25.08.2016.

Ko ovo gleda i prati. Evo niko nije ni stavio komentar.

DU
Deleted user
18:07 25.08.2016.

hahahahahaha

GM
Gusta magla
02:33 26.08.2016.

Futsal je za male,jadne,naivne navijace...veliki nogomet ili HNL je za velike decke i prave navijace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije