Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SLAVLJE

Freiburg pobijedio Paderborn 2:1 i vratio se u Bundesligu!

Freiburg
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.04.2016.
u 21:49

Ovom pobjedom vodeći Freiburg stigao je do 69 bodova, te je postao nedostižan za treći Nuernberg, koji ima deset bodova manje uz utakmicu manje.

Nogometaši Freiburga izborili su povratak u prvu njemačku ligu nakon samo jedne sezone provedene među drugoligašima zahvaljujući 2-1 (0-0) pobjedi na gostovanju kod Paderborna u susretu 32. kola.

Ovom pobjedom vodeći Freiburg stigao je do 69 bodova, te je postao nedostižan za treći Nuernberg, koji ima deset bodova manje uz utakmicu manje.

Drugo mjesto, koje također vodi izravno u prvu ligu, dva kola prije kraja sezone drži RB Leipzig sa 64 boda, pet više uz utakmicu više od Nuernberga, koji će u subotu gostovati kod Eintrachta u Braunschweigu.

Četvrti Sankt Pauli ima samo 50 bodova, pa je već sada jasno kako će RB Leipzig i Nuernberg odlučivati o tome tko će biti drugi putnik u elitu, a tko će u dodatne kvalifikacije protiv 16-plasirane momčadi iz prve lige.

>> Olić demolirao Freiburg: Zabio dva sjajna gola!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije