Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Francuski napadač Kevin Gameiro četiri godine u Atleticu M.

Kevin Gameiro
Foto: Pixsell
1/7
30.07.2016.
u 13:27

Francuz je u tri godine koliko je branio boje Seville zabio 67 golova i iako nisu objavljene pojedinosti ovog ugovora, španjolski mediji nagađaju da se radi o iznosu od 32 milijuna eura

Francuski napadač Kevin Gameiro (29) je potpisao četverogodišnji ugovor sa španjolskim prvoligašem Atleticom Madridom, objavio je u subotu madridski klub.

Francuz je u tri godine koliko je branio boje Seville zabio 67 golova i iako nisu objavljene pojedinosti ovog ugovora, španjolski mediji nagađaju da se radi o iznosu od 32 milijuna eura.

U međuvremenu je Atleticov napadač Luciano Vietto prešao u Sevillu na jednogodišnji posudbu s tim da pobjednici Europske lige imaju opciju sklapanja trajnog ugovora s nogometašem iduće godine.

Atletico, finalist Lige prvaka,  prošlu je sezonu završio na trećem mjestu, a novu započinje na svom terenu protiv Deportivo Alavesa 21. kolovoza.

>>Transferi uživo

Komentara 1

VO
volimsvoje
18:19 31.07.2016.

Uz dužno poštovanje prema ostalima, obzirom na mladost, karakter, kvalitetu,požrtvovnost,mislim da je atletico najviše profitirao sa našim Vrsaljkom. Oni koji ga dobro poznaju znaju da će travu pojesti ali će se radom izboriti za prvi sastav! Sa Simeoneom će se razumjeti jer su isti temperament. Od ostalih me se dojmio mladi Jota sa samo 19 godina. Mislim da ovu godinu Simeone ima odličan sastav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije