Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUXERRE PRESLAB

Paris St. Germain nastavio dominirati u Francuskoj - osvojili su Kup

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL
30.05.2015.
u 23:07

Jedini pogodak drugoligašu zabio je Edinson Cavani

Nogometaši PSG-a nastavljaju sa osvajanjem trofeja u Francuskoj, tako su osvojili i kup i to pobjedom 1:0 protiv Auxerrea.

Jedini gol na utakmici zabio je Edinson Cavani u 64. minuti. Gregory van der Wiel poslao je odličnu loptu u šesnaesterac, a tamo je Urugvajac sjajno ispratio akciju, te je glavom zakucao za, pokazat će se kasnije, još jedan trofej.

To je za parišku momčad treći naslov ove sezone u Francuskoj. Tako su nakon prvenstva, Liga-kupa, osvojili i Kup Francuske. I zahvaljujući ovom uspjehu i promjeni Uefinih pravila, u Europu ide šestoplasiranih Bordeaux.

>> PSG treću godinu zaredom francuski prvak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije