Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi Luxemburgo

Eduardo može odahnuti, Flamengo otpustio trenera koji ga je držao na klupi

Eduardo da Silva
Foto: Flamengo
26.05.2015.
u 16:52

Eduardo je ove sezone skupio tek 17 minuta igre pa mu ova promjena sigurno neće teško pasti.

Eduardo da Silva napokon može odahnuti jer je njegov Flamengo otpustio trenera koji mu je davao malu minutažu. Vanderlei Luxemburgo otpušten je nakon poraza od Avaija 1:2, što je bio vrhunac lošeg ulaska u sezonu.

Naime, u prva tri kola Flamengo je skupio tek jedan bod i nalazi se na 16. poziciji, što se nije svidjelo upravi kluba. Luxemburgo je na klupi bio deset mjeseci te je ostvario 34 pobjede, 11 remija i 14 poraza. 

Eduardo je ove sezone skupio tek 17 minuta igre pa mu ova promjena sigurno neće teško pasti.

Komentara 1

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
21:07 26.05.2015.

Eduardo počni se polako spremati za Europsko prvenstvo 2016.e u Francuskoj, trebat ćemo te. Tamo ćeš dobiti 270 minuta koje nisi dobio niti ukupno trećinu na 4 dosadašnja prvenstva. To bi bio minimum od naših izbornika. Znaš kao ono kadd se u Hollywoodu dodjeljuje Oskar sa zakašnjenjem. Ako je Bokšić dobio u Japanu onda ćeš brate i ti. A pogledaj nam napad, Mandžukić, Kalinić, Kramarić, Olić - katastrofa (i Nikica se oprostio). Krpamo se golovima Perišića i tu i tamo braniča. Eduardo počni pripreme, nema veze tko je izbornik i tko je u HNS-u i tko je bio zlatna kopačka a sada je kao blato sa kopačke. A znamo da ćeš tamo zabiti više od ostalih jer si i dosad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije