Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europske lige

Fiorentina i Milan igrali bez pogodaka, madridski Atletico bolji od Deportiva

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
25.09.2016.
u 23:32

U slaboj utakmici Fiorentina je u 23. minuti promašila jedanaesterac kada je Josip Iličić pogodio vratnicu. Za domaćine su Nikola Kalinić i Hrvoje Milić odigrali cijelu utakmicu, a Milan Badelj je zamijenjen u 73. minuti

U derbiju 6. kola talijanske lige u Firenci su nogometaši Fiorentine i Milana igrali 0:0. 

U slaboj utakmici Fiorentina je u 23. minuti promašila jedanaesterac kada je Josip Iličić pogodio vratnicu. Za domaćine su Nikola Kalinić i Hrvoje Milić odigrali cijelu utakmicu, a Milan Badelj je zamijenjen u 73. minuti. 

Vodi Juventus s 15 bodova ispred Napolija (14) i Intera (11), Milan je šesti s 10 bodova, a Fiorentina 12. s 8.

U dvoboju 6. kola španjolske lige madridski Atletico je na svom stadionu svladao Deportivo iz La Corune s 1:0 pogotkom Antoinea Griezmanna u  70. minuti.

Atletico je cijelo drugo poluvrijeme imao igrača više, jer je nogometaš Deportiva Faycal Fajr u sudačkoj nadoknadi prvog dijela dobio crveni karton.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko opet je ostao na klupi za pričuve Atletica, budući da je trener Simeone na poziciji desnog braniča prednost dao iskusnom Juanfranu.

Nogometaši Valencije su pod vodstvom novog trenera Salvadora Gonzaleza ostvarili drugu uzastopnu pobjedu u španjolskom prvenstvu, slavivši na gostovanju kod Leganesa s 2:1.

Villareal je na svom stadionu porazio Osasunu s 3:1, dok je Celta pobijedila u gostima Espanyol s 2:0.

Pogotke su za Villarreal polučili Pato (5), Bruno (24 - 11m) i Sansone (39), dok je za Osasunu zabio Torres (45+1 - 11m).

Villarreal je pobjedom došao na četvrto mjesto s 12 bodova, koliko ima i Atletico M., vode Real (14) i Barcelona (13). 

U dvoboju Espanyola i Celte Vigo još u 90. minuti je bilo 0:0, a potom su pobjedu gostima u sudačkoj nadoknadi donijeli Giuseppe Rossi i Pione Sisto. Celta je pobijedila sa 2:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije