Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrsaljko pogodio prečku

Fiorentina s trojicom Hrvata pobijedila Barcu: Rakitić sjajno asistirao Suarezu

Ivan Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
02.08.2015.
u 23:35

Ognjen Vukojević igrao je 90 minuta u pobjedi Austrije 3:1 nad Altachom, a na njemu je napravljen 11-erac kod trećeg gola.

Fiorentina je u dvoboju International Champions Cupa sa 2:1 savladala Barcelonu.

Junak susreta bio je dvostruki strijelac Bernardeschi koji je mrežu Katalonaca pogađao u 4. i 12. minuti. Jedini pogodak za Barcelonu postigao je Suarez u 17. minuti nakon lijepe asistencije Ivana Rakitića.

Trener Barcelone, Luis Enrique, nije mogao računati na Messija, Neymara, Mascherana i Danija Alvesa.

Rakitić je za Barcu igrao do 64. minute, Halilović je ostao na klupi, dok je za Fiorentinu Badelj igrao prvih 45, a Rebić i Bagadur posljednjih 15 minuta.     

 

Ognjen Vukojević igrao je 90 minuta u pobjedi Austrije 3:1 nad Altachom, a na njemu je napravljen 11-erac kod trećeg gola.

Mateo Kovačić igrao je 90, a Marcelo Brozović 13 minuta u porazu Intera 0:1 kod Galatasarayja. Pobjednički gol zabio je Sneijder.

 

Sassuolo je s 3:2 bio bolji od drugoligaša Pescare, a Šime Vrsaljko igrao je sat vremena. U 27. minuti je pogodio gredu.

Napoli je izgubio od Nice 3:2, a Ivan Strinić nije dobio priliku. Za Napolitance su zabili Mertens i Callejon koji je kasnije dobio i crveni karton.

>>Kalinić zabio za bod Dnjipra, mreže tresli i Santini, Tadić te Jelić

>>Wenger konačno pobijedio Mourinha, novo razočaranje za Bilićev West Ham

Komentara 6

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:30 03.08.2015.

" Rijeka je ponosni dio oluje. nedamo nikome da je truje " poruka je sa transparenta novog stadiona na Rujevici... i to bi trebali naglasiti da velika većina Riječana ne pozdravlja Frljićevo silovanje.

DU
Deleted user
23:58 02.08.2015.

Dobro nastavljte u istom tonu. Večernji molimo podatke koliko su vam platili za najam. Dakle odlična asistencija našeg Rakitića. Za Fiorentinu tri naša igrača igrala. Gurate jadne članke o Hajduku na dno jer eto nisu uspjeli četvrtu utakmicu u "jadnom" hnl pobijediti. Budimo realni i iskreni. Kako bi zajahali dinamo da je jedu nerješeno odigrao. Koje zavjere bi slagali već. Sramota ste za društvo u cjelini. Svaki normalan Hrvat,građanin bi trebao osuditi to kriminalno novinarstvo. Najveći kriminalci ste upravo vi. Sramota . Ne naslađujem se na Hajdukovu igru ili nešto. Nego samo se sjetm kako bi razapinjali naš Dinamo sad. Bijednici . Plaćenici jedni. Dno dna.

TH
torca hz-hb
11:14 03.08.2015.

Držite se vi tate i njegove prćije. Lykke til Molde!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije