Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veznjak Dinama

Fiolić: Nema tog novca za koji bih otišao u Hajduk

Ivan Fiolić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
30.09.2016.
u 18:38

"Nikad! Baš se nikad ne bih mogao zamisliti u dresu Hajduka! Ma nema tog novca na svijetu!"

Ivan Fiolić (20) prilično je zanimljiv nogometaš. Mladi veznjak oduševljavao je u Lokomotivinom dresu na europskoj sceni, a onda se na poziv Zlatka Kranjčara preselio u Maksimir. U redove svog voljenog i najdražeg kluba.

Fiolić o Dinamu priča s puno emocija, ovaj mladić doslovce sanja samo o - modrom dresu...

"Ja sam dečko s Vukomerca, rođen sam blizu Maksimira. Prvo sam, kao i svi iz mog kvarta, počeo trenirati u HAŠK-u, no brzo sam se preselio u Dinamo. I tu sam proveo cijeli život. I nikada nisam razmišljao ni o jednom drugom klubu. U juniorima sam počeo nastupati za Dinamo 2, pa prošle sezone završio u Lokomotivi i sada sam opet u Dinamu. Sve sam napravio sam, svojim rukama i nogama, bez ičije pomoći, ali uz puno truda i puno rada" rekao je u razgovoru za Goal.com Ivan Fiolić, pa nastavio:

"O meni su neki kada sam imao 14 ili 15 godina govorili svašta, da nisam za nekakve veće stvari, a ja sam ipak stigao do seniora Dinama. I time sam nekima začepio usta! Daleko sam još od toga što mogu pružiti, pogotovo onoga što mislim da mogu dati Dinamu. Ne letim visoko i nisam napuhan. Vjerujem da je to najbolji put za mladog igrača."

Možete li se jednoga dana zamisliti u dresu Hajduka?

"Nikad! Baš se nikad ne bih mogao zamisliti u dresu Hajduka! Ma nema tog novca na svijetu!"

>>A što je još Ivan Fiolić rekao o Dinamu, Hajduku, Juventusu, Anti Ćoriću i drugim stvarima, pročitajte na portalu Goal.com.

Ključne riječi

Komentara 6

S9
slavonac.90
00:48 01.10.2016.

Koje pitanje...Zašto bi se uopće zamišljao u dresu Hajduka!?

Avatar Dalmatinac1911th_2
Dalmatinac1911th_2
16:57 01.10.2016.

Ne sjećam se da ga itko u Hajduku želi. Ovaj se malo pogubio.

DU
Deleted user
01:33 01.10.2016.

da nema ga ... istina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije