Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filip Krovinović:

'U Portugalu me navijači prepoznaju, suparnički kapetan traži dres...'

Filip Krovinović
Marko Jurinec/PIXSELL
01.01.2016.
u 22:50

'Što radim u slobodno vrijeme? Igram Football Manager. I to s Rio Aveom. Sam sebe guram u prvi plan, i igram jako dobro' sa smješkom poručuje raspoloženi Krovinović

Filip Krovinović ovoga je ljeta napustio NK Zagreb, te karijeru nastavio u Portugalu. Točnije, u redovima tamošnjeg prvoligaša Rio Avea. Hrvatski reprezentativac do 21 godine u protekla je četiri mjeseca skupio tek sedam nastupa, ali se mladi veznjak polako privikava na tamošnji nogomet. U Portugal je stigao krajem ljetnog prijelaznog roka, a početna momčad Rio Avea do tada nizala dobre rezultate...

Ipak, Filip Krovinović počeo je dobivati minutažu, u utorak je bio jedan od junaka u pobjedi Rio Avea nad Leixoesom . Radilo se o kup utakmici, Rio Ave je slavio sa 2:1. A Krovinović po drugi puta ove sezone odigrao svih 90 minuta.

"Dobro je, baš sam zadovoljan ovdje. Svi su me prihvatili u klubu, osjećam kako svi stvarno vjeruju u mene. Od uprave kluba, trenera, svih suigrača, pa do navijača. Sada sam počeo igrati sve više, to mene čini jako sretnim" javio se iz Portugala za Goal Filip Krovinović, pa nastavio:

"Evo, odigrao sam jako dobru utakmicu u Kupu, pobijedili smo 2:1. Danas me baš pohvalio i sportski direktor, kazao mi da samo tako nastavim. Sve je super, baš uživam u Portugalu. Iako se još nisam naigrao, dolazak ovdje za mene je bio pun pogodak."

Prepoznaju li vas navijači?

"Ma da, tu je sasvim drugačija nogometna klima nego kod nas u Hrvatskoj. Prepoznaju me ulici, redovito traže dresove. Čak mi i šalju poruke na mobitel, ovo je mala sredina, ali tu svi nekako žive za klub. Potpuno drugačije nego u HNL-u . Čak me i na jednoj utakmici suparnički kapetan poslije utakmice tražio dres. To godi naravno, valjda je odmah prepoznao tko je tu talent."

Cijeli razgovor s Filipom Krovinovićem pročitajte na portalu Goal.com.

>>Predsjednik slavnog kluba: Našem treneru želim pokloniti Kramarića!

Komentara 2

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
05:33 02.01.2016.

Koji si ti ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije