Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORUPCIJSKI SKANDAL

Fifa suspendirala 11 članova među kojima su i dva potpredsjednika

Fifa
Foto: Reuters/PIXSELL
27.05.2015.
u 21:30

- Ovo su teški trenuci za nogomet, navijače i Fifu. Razumijemo razočaranje javnosti i svjesni smo da će ovi događaji utjecati na naš imidž. Nastavit ćemo raditi kako bismo iskorijenili sve nepravilnosti i ponovo stekli povjerenje - rekao je prvi čovjek Fife Sepp Blatter

Fifa je suspendirala 11 članova nakon korupcijskog skandala koji je rezultirao uhićenjima u Švicarskoj. Među suspendiranima su i dva potpredsjednika Fife - Jeffrey Webb s Kajmanskih Otoka te Urugvajac Eugenio Figueiredo.

- Ovo su teški trenuci za nogomet, navijače i Fifu. Razumijemo razočaranje javnosti i svjesni smo da će ovi događaji utjecati na naš imidž. Nastavit ćemo raditi kako bismo iskorijenili sve nepravilnosti i ponovno stekli povjerenje - rekao je prvi čovjek Fife Sepp Blatter.

Za to vrijeme Uefa je zatražila od Fife da se izbori za novog predsjednika koji su predviđeni za 29. svibnja, odgode. Podsjetimo, ostala su još dva kandidata - Sepp Blatter i jordanski princ Ali bin Al-Hussein.

>> U munjevitoj akciji uhićeni čelnici Fife! Inspektori u šoku: Institucionalizirali su korupciju

Komentara 1

ST
strsljen2013
21:50 27.05.2015.

S kojim pravom i moralom blatni traži slijedeći mandat a sve se to događalo za njegove vladavine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije