Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA PRESUDA

Fifa oštro kaznila Lionela Messija jer je vrijeđao suca!

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.03.2017.
u 16:54

Messi je tada vrijeđao četvrtog suca što suci nisu prijavili, no Južnoamerički nogometni savez (CONMEBOL) je otvorio istragu.

Disciplinska komisija Fife kaznila je Argentinca Lionela Messija s četiri utakmice zabrane igranja za reprezentaciju.

Oštra kazna jednom od najboljih nogometaša svijeta stigla je nakon incidenta na kvalifikacijskoj utakmici za SP između Argentine i Čilea u kojoj je Messi zabio iz jedanaesterca.

Messi je tada vrijeđao četvrtog suca što suci nisu prijavili, no Južnoamerički nogometni savez (CONMEBOL) je otvorio istragu. Messi će tako propustiti utakmice protiv Bolivije, Urugvaja, Venezuele i Perua.

>> Cristiano Ronaldo je najplaćeniji nogometaš na svijetu

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:04 28.03.2017.

Bravo!😂😂😂😂😂

DU
Deleted user
18:16 28.03.2017.

Penalessi, veliki igrač, mali čovjek. :-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije