Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEŽE SE OBRUČ

Fifa na tri mjeseca suspendirala Seppa Blattera!

Sepp Blatter
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
07.10.2015.
u 20:05

Zanimljivo da je ova odluka došla samo pet dana nakon što su glavni sponzori Fife Coca-Coal, McDonalds i Visa pozvali na otkazivanje suradnje s vodećom svjetskom nogometnom federacijom zbog sve većeg broja afera

Fifina etička komisija suspendirala je predsjednika Seppa Blattera (79) na tri mjeseca nakon što je protiv njega pokrenut kazneni postupak prošloga mjeseca.

Zanimljivo da je ova odluka došla samo pet dana nakon što su glavni sponzori Fife Coca-Coal, McDonalds i Visa pozvali na otkazivanje suradnje s vodećom svjetskom nogometnom federacijom zbog sve većeg broja afera.

Blatter je ponudio ostavku, ali je namjeravao ostati na čelu Fife do novih izbora za predsjednika koji su u veljači sljedeće godine. Švicarac tvrdi da nije kriv.

– Nemam namjeru odstupiti prije veljače sljedeće godine, kad će se održati novi izbori za predsjednika – rekao je nedavno.

>> Najveći sponzori napuštaju Fifu zbog Blattera, ali on ne želi otići!

Komentara 3

DU
Deleted user
20:24 07.10.2015.

Oće para gde burgija neće! - ukratko, ništa nije tako efikasno kao otkazivanje gl. sponzora. Ni moral, ni etika, ni zakoni - nego kad presahnu tokovi novca. FIFA je postala oličenje moralne vertikale u svijetu sporta, jasno kao dan da se obilno potkupljivalo za dobiti domaćinstva SP - a imali su evidentno i suce za masakr, ako im nešto nije bilo po ćefu. Zato se svim silama Blatter borio protiv pravih profi postupaka, kao što je u NHL - da se napravi stanka, replay na TV ekranu i onda ide sudska odluka ili korekcija sudske odluke. Ne, ne i ne... Njima odgovaralo sve što se temelji na ljudskom faktoru, a taj je kvaran!

KI
kinez14
06:41 08.10.2015.

Zar je moguće da Fifa ima etičku komisiju. Zanima me tko sjedi u "njojzi". Vjerojatno ju je Blater imenovao.

DH
dalibor.hren
10:26 08.10.2015.

Blatter se bez puške neće dati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije