Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TRI MJESECA

Fifa suspendirala i Platinija, on poručuje: Žele mi uništiti ugled

Platini Blatter
Foto: Marcus Brandt/DPA/Pixsell
1/6
08.10.2015.
u 13:36

- Ovo je pokušaj uništavanja moje reputacije - poručio je Platini uz dodatak da "ništa ne može spriječiti da istina dođe na vidjelo".

Etička komisija Fife je osim predsjednika Seppa Blattera suspendirala i predsjednika Uefe Michela Platinija na 90 dana. Istu je kaznu dobio i nekadašnji Fifin glavni tajnik Jerome Valcke, dok je Fife Chung Mong-joon dobio je zabranu obavljanja svih dužnosti u nogometu sljedećih šest godina te je kažnjen sa 100.000 franaka.

- Tijekom toga vremena oni ne mogu obavljati nikakve nogometne dužnosti. Odluka na snagu stupa odmah - objavila je Fifa na svojoj stranici.

Platini, koji je ujedno i potpredsjednik Fife se oglasio priopćenjem.

- Ovo je pokušaj uništavanja moje reputacije - poručio je Platini uz dodatak da "ništa ne može spriječiti da istina dođe na vidjelo".

Platini će biti kandidat za predsjednika Fife na izborima koji će se održati u veljači.

>> Maradona: Platini je od Blattera naučio samo kako krasti

Komentara 14

MA
Manolo46
13:50 08.10.2015.

Ovaj Platini glumi poštenjačinu a za njega je čak i Blatter Majka Tereza. Obična korumpirana lopina, nezajezni egotriper, gadljiva pojava.

SA
santos008
13:54 08.10.2015.

Da si posten ponistio bi utakmicu ,kad Henry nosi loptu u rukama i donosi Francuskoj ucesce na WK ili EK.

UK
uvik.kontra
14:01 08.10.2015.

Tako je!Dosta mafije u nogometu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije