Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAH OD HULIGANA

Policija se odlučila na štrajk, a gradonačelnik na otkazivanje utakmice

Rim, neredi Feyenoordovih navijača
Foto: Reuters/PIXSELL
07.05.2015.
u 18:37

Trebali su se u nedjelju 10. svibnja u 14.30 sati sučeliti Feyenoord i Vitesse, dvije momčadi iza kojih stoje iznimno radikalne navijačke skupine, konstantno željne međusobnog obračuna i dokazivanja.

Huligani su veliki problem u Nizozemskoj, a svaki susret označen je kao rizičan pa se velik broj policijskih djelatnika mora angažirati kako bi osigurao red i mir. No zbog financijske situacije u kojoj se nalaze, policajci su se odlučili na štrajk i zato najrizičniji susret 33. kola prvenstva neće biti odigran.

Trebali su se u nedjelju 10. svibnja u 14.30 sati sučeliti Feyenoord i Vitesse, dvije momčadi iza kojih stoje iznimno radikalne navijačke skupine, konstantno željne međusobnog obračuna i dokazivanja. Nažalost po njih, ovaj se put to neće dogoditi.

Osim ako vlasti ne udovolje zahtjevima policije i ponude joj bolji kolektivni ugovor. Ako se to ne dogodi, ništa od utakmice! Naravno, u teoriji se mogla održati, ali gradonačelnik Rotterdama Ahmed Aboutaleb nije htio riskirati.

Stoga će se sve odgoditi za neki drugi datum i Feyenoord će još malo strepjeti jer trenutačno su treći na ljestvici s tri boda ispred AZ-a. To im treće mjesto donosi direktan plasman u Europsku ligu, zato je važno. Na prvom je mjestu PSV s nedostižnih 82 boda, a drugi Ajax sa 68. Preostala su još dva kola.

>> Navijači Feyenoorda nakon Rijeke i Liegea divljali i po Rimu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije