Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTAJE NAPADAČA

Fernando Torres odlazi u Milan, Jose Mourinho na mukama

Fernando Torres
Reuters (Ilustracija)
28.08.2014.
u 14:25

Milan ga neće "gušiti" visokim ambicijama, a i talijanska je liga ipak slabija od engleske.

Fernando Torres daleko je od forme zbog koje se proslavio, a njegove predstave ne opravdavaju visoku plaću koju prima u Chelseaju i prema informacijama koje ima Sky Sports, mali je korak od potpisa za Milan!

Očekivalo se da će u Serie A ili možda natrag u svoj Atletico Madrid, ali i tamo bi se morao zadovoljiti sjedenjem na klupi, što mu se više nimalo ne sviđa i zato bira igru ispred novca.

U londonskom klubu zarađuje 175 tisuća funti tjedno, a ugovor mu vrijedi do 2016. godine! Velik je to teret za klub, plaćati toliko igrača koji ne igra, ali velik je teret i za igrača, koji je među nogometnim pukom postao sinonim za promašaje.

Milan ga neće "gušiti" visokim ambicijama, a i talijanska je liga ipak slabija od engleske, tako da bi Torres možda na kraju karijere mogao doživjeti procvat i podsjetiti nas kakav je bio u vrijeme dok smo ga zvali El nino.

Nažalost po Josea Mourinha, ovaj odlazak dolazi u vrijeme kad se ozlijedio Diego Costa, a izbivat će s terena mjesec i pol dana. Portugalac se nadao da bi Torres zbog toga ostao, bio bi mu prva opcija, ali to bi samo pogoršalo stvari jer nakon mjesec i pol dana ponovno sjesti na klupu nije ugodan osjećaj. Stoga će se Mourinho morati osloniti na igrača kojeg istinski obožava - Didiera Drogbu.

>> Diego Costa se ozlijedio, izbivat će najmanje mjesec i pol dana

>> Torres: Bojim se za karijeru ostanem li u Premiershipu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije