Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO MAMIĆ

Fernandes iduće četiri godine u Maksimiru, Dinamo dogovorio otkup

Junior Fernandes
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
23.04.2014.
u 17:59

- Naravno da smo sretni i zadovoljni što će Junior ostati s nama. Čim je došao je bilo jasno o kakvom se igraču radi, koliko nam je dobroga donio i odlučili smo ga zadržati, a i on je jako sretan u Dinamu i Zagrebu - potvrdio je trener Zoran Mamić

Dinamo je dogovorio s Bayer Leverkusenom otkup ugovora Juniora Fernandesa. Čileanac je ove sezone došao u Maksimir došao na posudbu, a nakon što je zadovoljio očekivanja Dinamo je odlučio da će s njim potpisati ugovor na četiri godine. Modri se nisu predomislili ni nakon što je u utakmici sa Splitom doživio tešku ozljedu.

- Naravno da smo sretni i zadovoljni što će Junior ostati s nama. Čim je došao je bilo jasno o kakvom se igraču radi, koliko nam je dobroga donio i odlučili smo ga zadržati, a i on je jako sretan u Dinamu i Zagrebu. Ozljeda koja mu se dogodila nije mogla utjecati na sve ono što je prije bilo i sto posto smo svi uz njega. Sigurni smo da će se još bolji vratiti na teren za ljetne ispite koji nas čekaju i veselimo se njegovom povratku - potvrdio je trener Zoran Mamić za klupsku stranicu.

Prema ranijim informacijama, Dinamo je za otkup ugovora trebao platiti 2,5 milijuna eura što bi bila najveća cifra koju su modri dali za stranog igrača. No, moguće i da je odšteta nakon Fernandesove ozljede smanjena.

>> Fernandes će se najkasnije vratiti u 8. mjesecu, a nikoga nećemo prodavati

Komentara 12

RE
renda
18:36 23.04.2014.

Svaka čast! I brzi oporavak!

MM
mario.maruna.12
18:13 23.04.2014.

Bravo Mamici pokazali ste da ipak niste pokvareni kao sto to drugi misle u svakom slucaju zelim vam da sto duze ostanete u Dinamu ja sam ponosan na ovaj klub kaj god drugi rekli a fernandesu zelim da se sto prije vrati na terene!! :)

GI
gismund
21:38 23.04.2014.

bravo Dinamo, bravo uprava kluba! treba se držati svoje riječi i dogovora, a ujedno ste dali do znanja igračima da je klub uvijek uz njih, čak i kod teških ozljeda, i da neće završiti na ulici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije