Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Fernandes će se najkasnije vratiti u 8. mjesecu, a nikoga nećemo prodavati

Zoran Mamić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
21.04.2014.
u 14:52

- Osim Alena Halilovića ne vidim nijednog igrača koji bi mogao otići u ovom prijelaznom roku. Ne zato što nema ponuda nego zato što nećemo nikoga pustiti - rekao je Mamić.

Dinamo u utorak i matematički može postati prvak Hrvatske. Modrima je za deveti naslov u nizu potreban remi s Hrvatskim dragovoljcem u utakmici koja se igra u 17 sati na Maksimiru.

- Čeka nas utakmica u kojoj možemo matematički biti prvaci pa iako smo svjesni dobre forme Dragovoljca isto tako znamo i našu snagu pa ćemo od prve sekunde pokušati utakmicu usmjeriti u željenom smjeru i ostvariti pobjedu. Znam da će oni dati sve od sebe za što bolji rezultat jer su protiv nas uvijek svi posebno motivirani, a dodatno kada se "bore za goli život" - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Fernandes se najkasnije vraća u osmom mjesecu

Mamić je naslove s Dinamom osvajao kao igrač, sportski direktor i sada trener.

- Sigurno da mi je posebno draga sezona 2005./2006. kada sam se vratio iz Njemačke nakon što je Dinamo imao debakl sezonu da bi onda uvjerljivo bili prvaci. To mi je bilo posebno emotivno i ostavilo je najdublji trag. Biti prvak svoje države je nešto najbolje što sportaš može doživjeti. To se jedino tako treba gledati... Nažalost, to je kod nas na marginama iako deveti put zaredom biti prvak svoje države nije malo ostvarenje. Čime god se bavili...

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Potvrdio je da će Dinamo otkupiti ugovor ozlijeđenog Fernandesa.

- Razgovarali smo i jedan dio ljudi iz Bayera dolazi večeras, a drugi u danima koji dolaze. Sjest ćemo se i unutar dva-tri dana riješiti njegov status. Rekao sam već da on ostaje u Dinamu. Ozljeda? To je neugodna ozljeda, ali takvih ima na desetke i nakon nje igrači normalno igraju. Što se tiče povratka na teren, u najgoroj varijanti će se vratiti sredinom osmog mjeseca, a siguran sam da će i prije biti spreman. Ovom prilikom bih htio pohvaliti našu medicinsku službu i fizioterapeute koji rade vrhunski posao, a naravno da igrači moraju vratiti jednakim trudom sa svoje strane.

Dogovorili dolazak braniča

Trener Dinama kaže i da su modri dogovorili dolazak braniča.

- Posao sa stoperom je dogovoren i ne može propasti, ali on mora završiti svoju sezonu u klubu za koji igra i ne želimo mu raditi problem tako što ćemo reći njegovo ime - rekao je Mamić pa se osvrnuo na odlaske iz kluba.

- Osim Alena Halilovića ne vidim nijednog igrača koji bi mogao otići u ovom prijelaznom roku. Ne zato što nema ponuda nego zato što nećemo nikoga pustiti.

Prokomentirao je i potez igrača Hrvatskog dragovoljca Darija Tomića koji je zabio Hajduku pa pokazao majicu Bad Blue Boysa.

- Volio bih da je završio u medijima zbog svojih igara, a ne zbog majice. Mislim da je on nogometaš, a ne nešto drugo... Bi li završio u novinama da nije pokazao tu majicu? Mislim da Dragovoljac ima puno kvalitetnijih igrača nego što je Tomić. Recimo Doležal, Bačelić-Grgić, Jazvić i Božić u kontinuitetu igraju jako dobro i imaju kvalitetnu sezonu, ali to je to.

>> Mamić: Bez obzira na ozljedu, otkupit ćemo Fernandesa

Komentara 3

KE
keepitreal
16:28 21.04.2014.

Dajte im plaće po učinku!

DA
Dankoo
16:22 21.04.2014.

Brozovića neće pustiti jednako kao što će M. otići, jer ne želi da klub bude njegov taoc. Jednostavno njima nije ništa za vjerovat, to se mijenja preko noći.

NE
neki
15:49 21.04.2014.

"Ne zato što nema ponuda nego zato što nećemo nikoga pustiti." - prodali bi i domara, samo da netko pošalje ponudu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije