Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka

Sjajan gol Pašalića, Srna i Eduardo do remija u Istanbulu, slavlje Pranjića i Petrića

Mario Pašalić
Foto: Youtube Screenshot
1/2
28.07.2015.
u 22:18

Danijel Subašić i Mario Pašalić odigrali su cijeli susret za francusku momčad protiv Young Boysa.

Najzvučniji par trećeg pretkola Lige prvaka svakako je Fenerbahče - Šahtar. Turska momčad koju su ovog ljeta između ostalih pojačali Robin van Persie i Nani traži prolazak dalje protiv momčadi koja je posljednjih godina vrlo uspješna u Europi.

Fenerbahče i Šahtar odigrali su remi bez golova u Istanbulu. Darijo Srna odigrao je vrlo dobru utakmicu za rudare, a priliku je u posljednjih 15 minuta dobio i Eduardo da Silva

Iako je na papiru to sigurno najjači dvoboj utakmica nije ponudila previše prilika i uzbuđenja. Najbolje dvije Šahtar je imao u prvom dijelu, Srna je oba puta bio u ulozi asistenta, no Alex Teixeira i Marlos nisu bili precizni. Fenerbahče se u Ligu prvaka vratio nakon dvogodišnje zabrane zbog namještanja utakmica, no večeras se vidjelo da je momčad neuigrana.

Portugalski trener Vitor Pereira slaže gotovo novu momčad u odnosu na prošlu sezonu i to se vidi na terenu. Fener je na svom stadionu ostao bez većih prilika, po prikazanome mogu biti zadovoljni remijem. 

Izvještaj i statistiku utakmice pročitajte na portalu Goal.com.

Dodajmo i kako je Monaco slavio u gostima kod Young Boysa sa 3:1. Danijel Subašić i Mario Pašalić odigrali su cijeli susret za francusku momčad, a posuđeni veznjak Chelseaja postigao je u 75. minuti i posljednji pogodak na utakmici. Pašalić je tako zabio u prvom službenom nastupu za Monaco.

Golova nije bilo do 64. minute, a onda je Kurzawa pogodio za 1:0. Carrilo je osam minuta kasnije pogodio za 2:0. Nadu gostima vratio je Nuzzolo u 74. minuti, ali samo minutu kasnije konačni rezultat postavio je Pašalić, piše Goal.

Jedini domaćin koji je stigao do pobjede je Panathinaikos koji je 2:1 slavio protiv Club Bruggea golovima Berga i Karelisa, koji su tako okrenuli rano vodstvo gostiju za koje je zabio Bolingoli-Mbombo. Danijel Pranjić odigrao je cijelu utakmicu za PAO, dok je Mladen Petrić bio na klupi.

Odličan rezultat uoči uzvrata ima albanski Skenderbeu koji je s 2:0 golovima Salihija pobijedio kod moldavskog Milsamija.

Dobar rezultat ostvarila je praška Sparta u Moskvi kod CSKA odigravši 2:2. Domaćin je dvaput vodio (Džagojev i Tošić), a gosti su se uvijek ekspresno vraćali (Fatai i Krejci).

Liga prvaka, 3. pretkolo:

CSKA - Sparta 2:2

Midtjylland - APOEL 1:2

Milsami - Skenderbeu 0:2

Maccabi - Plzen 1:2

Fenerbahče - Šahtar 0:0

Panathinaikos - Club Brugge 2:1

Young Boys - Monaco 1:3

Videoton - BATE 1:1

>>Maksimir zvižducima ispratio Dinamo u svlačionicu!

Komentara 3

PH
Pravi-Hrvat
23:20 28.07.2015.

Bravo Mario! Samo tako nastavi, tvoje vrijeme će doći...

DE
derin
00:06 29.07.2015.

Bravo Mario, samo tako!, bez icijeg poguranca munjevito grabis naprijed.

DU
Deleted user
00:07 29.07.2015.

Bravo Mario.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije