Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenci likuju

FARE se obrušio na Modrića: Oštro osuđujemo ovakav ispad!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
06.05.2016.
u 14:48

Slovenski mediji 'razapeli' su našeg igrača, njegov čin su nazvali sramotnim, a sada je osuda stigla i od organizacije FARE, Međunarodne mreže za antidiskriminaciju i inkluziju u nogometu

Luka Modrić postao je glavna tema proteklih dana. Osim što se plasirao u finale Lige prvaka i svojom predstavom protiv Manchester Cityja oduševio medije, stručnjake i navijače, hrvatski reprezentativac u središte pozornosti došao je zbog videa na kojem dobacuje sucu Damiru Skomini.

Luka je bio ljutit zbog jedne odluke i nešto mu je dobacio, a iako nije jasno vidljivo što govori, slovenski mediji tvrde da mu je "psovao slovensku majku".

Njihovi mediji "razapeli" su našeg igrača, njegov čin su nazvali sramotnim, a sada je osuda stigla i od organizacije FARE, Međunarodne mreže za antidiskriminaciju i inkluziju u nogometu.

Oglasili su se izjavom izvršnog direktora.

– Sramotno vrijeđanje slovenskog suca  od igrača Real Madrida Luke Modrića je ponašanje koje ne pripada  sportu i koje apsolutno treba osuditi – izjavio je izvršni direktor Fare Networka, Piara Powar.

Komentara 82

Avatar Idler 3
Idler 3
15:07 06.05.2016.

FARE...baš me zanima tko im je prevel Lukine riječi....morti "ispostava" iz Rijeke ?!

Avatar mister.N@
mister.N@
15:05 06.05.2016.

i to bas cestite slovence si uvrijedio??? sram te bilo haha

TM
Tim_Minchin
15:06 06.05.2016.

J V M S ---- tko moze ovo desifrirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije