Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAT ĆE U PREMIERLIGI

Falcao u Unitedu: Ispunio mi se san

Radamel Falcao
Foto: Reuters (Ilustracija)
02.09.2014.
u 10:11

- Jako sam sretan što sam dio ovoga velikog kluba. Puno godina sam čekao na ovaj trenutak i konačno sam igrač Manchester Uniteda. Moj san je bio igrati u Premierligi - rekao je Falcao.

Manchester United rekorder je ljetnog prijelaznog roka. Crveni vragovi su na pojačanja izdvojili astronomskih 200 milijuna eura kako bi se vratili na staze stare slave.

Angel di Maria je Realu plaćen 75 milijuna eura što je najveća svota koju je izdvojio neki engleski klub, a u posljednjim trenucima prijelaznog roka je stigao Radamel Falcao. Kolumbijski napadač je iz Monaca za 10 milijuna eura stigao na jednogodišnju posudbu nakon čega crveni vragovi mogu otkupiti njegov ugovor za 55 milijuna.

- Jako sam sretan što sam dio ovoga velikog kluba. Puno godina sam čekao na ovaj trenutak i konačno sam igrač Manchester Uniteda. Moj san je bio igrati u Premierligi - rekao je Falcao koji je za United potpisao u zadnjim minutama prijaznog roka.

- Bilo je jako naporno, ali nisam gubio nadu. Hvala Bogu na svemu, jako sam sretan.

Falcaa će u Unitedu voditi Luis van Gaal.

- Jako sam sretan zbog toga. Van Gaal je vrlo dobar trener s velikim iskustvom. Dat ću sve od sebe za klub, njega i navijače - kaže Falcao koji misli da će se United vratiti u vrh.

- Imamo odlične igrače koje ću tek upoznati. Vjerujem da je ispred nas sjajna sezona - zaključio je Falcao.

>> Falcao potpisao za United, Chicharito u Real Madridu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije