Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan megatransfer

Falcao na Twitteru otkrio da ide u Real: San se ostvario

Falcao
Foto: Reuters (Ilustracija)
30.08.2014.
u 19:46

On danas nije bio u sastavu za utakmicu Monaca i Lillea, što je pobudilo sumnje da napušta redove francuskog doprvaka

Prodajom Angela di Marije u Manchester United za 75 milijuna eura, madridski Real dobio je dovoljno novca za još jedan veliki transfer, a čini se da će u posljednji čas stići kolumbijski napadač Radamel Falcao!

On danas nije bio u sastavu za utakmicu Monaca i Lillea, što je pobudilo sumnje da napušta redove francuskog doprvaka. A nešto kasnije Falcao je na Twitteru objavio da prelazi u Real.

"Hala Madrid! San se ostvario", napisao je Falcao na Twitteru, ali je tu poruku vrlo brzo obrisao. No, poznavajući predsjednika Reala Florentina Pereza, koji voli dovoditi megazvijezde, ne treba sumnjati da će uskoro i službeno biti objavljen taj transfer. Kraj prijelaznog roka vrlo je blizu i to bi se sve trebalo odviti filmskom brzinom.

Dodajmo da je spomenuta utakmica između Monaca i Lillea završila 1:1, a hrvatski reprezentativac Danijel Subašić branio je svih 90 minuta.

>>Nezasitni Perez ne odustaje, želi vidjeti Falcaa u dresu Reala

Komentara 3

Avatar franioprvi
franioprvi
20:34 30.08.2014.

U Realu mu i jest mjesto.

LA
LacoLaco
20:56 30.08.2014.

Previse kvalitetnih igraca (ili bolje receno ega), nece biti dobro ako nema razumjevanja, jer ne teren moze samo njih 11.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije