Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Fair-play potez oduševio Njemačku, čestitao mu i sudac!

Kutschke
Foto: Screenshot
1/2
30.09.2014.
u 14:47

– Nije bilo prekršaja. Poskliznuo sam se na travi i to sam dao sucu do znanja. Kad sam vidio da će Kramer dobiti žuti karton, rekao sam sucu da nije bilo prekršaja

Stefan Kutschke, nogometaš Paderborna, oduševio je njemačku javnost poštenim potezom u šestom kolu Bundeslige. On je u jednom trenutku u susretu protiv Borussije Mönchengladbach pao na travnjak nakon "kontakta" s Christophom Kramerom, a sudac je smatrao da je bila riječ o prekršaju te je Krameru pokazao žuti karton.

No, Kutschke je došao do suca i objasnio mu da nema govora o prekršaju jer se poskliznuo, a kontakta nije bilo. Sudac je nakon nekog vremena uvažio njegovu sugestiju, a na kraju mu je i čestitao.

– Nije bilo prekršaja. Poskliznuo sam se na travi i to sam dao sucu do znanja. Kad sam vidio da će Kramer dobiti žuti karton, rekao sam sucu da nije bilo prekršaja – objasnio je Kutschke nakon utakmice.

U vrijeme kad u nogometu ima sve više nepravde i simuliranja, takav postupak zaslužuje svaku pohvalu.

>>Pogoci Modrića i Olića izabrani za najljepše u ovom kolu

Komentara 14

SO
sohnahoakasaa
16:10 30.09.2014.

Veselim se svakoj ljudskoj gesti - poštenju. Sve bi to trebalo biti normalno u našim životima ali znamo da je čovjek 'kvarljiva roba'. Kad god čujem, pročitam ili sama svjedočim čovjekoljublju, domoljublju ili Bogoljublju - živnem. Uvijek onda pomislim -- ima nade za nas, sva nas......

ZI
zinedine
16:34 30.09.2014.

Svaka čast! Rijetko viđen potez kod nogometaša i općenito sportaša.

Avatar Forte
Forte
15:41 30.09.2014.

Fino

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije