Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSKUPLJI IZBORNIK

Fabio Capello se ne želi odreći novca: Ostajem izbornik Rusije!

Fabio Capello
Foto: Reuters (Ilustracija)
31.07.2014.
u 09:20

Očito je to njegova dobro poznata taktika, želi da mu se da ostavka pa da dobije paprenu odštetu, baš kao i u Engleskoj.

Ruski izbornik Fabio Capello ne želi napustiti klupu ni nakon debakla na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, što i ne čudi kad mu je tamo zagarantirano gotovo sedam milijuna funti godišnje.

Dapače, želi ostati do 2018. godine na poziciji najskupljeg izbornika na svijetu. Uz ovu i poslije epizode u reprezentaciji Engleske, može se reći da polako dostiže najprecjenjenijeg izbornika svih vremena Svena Gorana Erikssona.

Nikad nisam rekao da je cilj doći do četvrtfinala. Pripremili smo se dobro, ali uvijek sam nas smatrao jednim od autsajdera hladnokrvno je odgovorio na sve kritike Capello.

Očito je to njegova dobro poznata taktika, želi da mu se da ostavka pa da dobije paprenu odštetu, baš kao i u Engleskoj. Pod stare dane nije mu problem kompromitirati sve dobro što je napravio u trenerskoj karijeri.

>> Capello na klupi Rusije godišnje zaradi 6,7 milijuna funti

Ključne riječi

Komentara 6

1A
1A
09:31 31.07.2014.

Legenda, bez problema sredi i preodgoji i najvece nogometne BAHATE zvijezde. Manji su od zrna, gdje god Capello trenirao.

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
09:26 31.07.2014.

hahah...ma Capello je veliki mudrac

VL
????
11:57 31.07.2014.

Zanima me kakvi bi bili komentari da je Capello uz toliku plaću i s našom reprezentacijom ispao u grupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije