Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odobrio HNS

Evo zašto su Split i Hajduk zamijenili domaćinstva

Poljud
HNK Hajduk
02.09.2014.
u 17:23

"Zahvaljujemo RNK Split što nam je izašao u susret i dao suglasnost za zamjenu domaćinstva", stoji na službenoj stranici Hajduka.

Na gradskom stadionu na Poljudu započeli su radovi na rekonstrukciji travnjaka. Sanacija drenaže i travnate podloge trajat će oko mjesec dana, a Hajduk je od HNS-a zatražio zamjenu domaćinstva utakmice protiv Splita i dobio je odobrenje.

"Sukladno odluci, u 9. kolu MAXtv Prve lige odigrati će se utakmica Split - Hajduk, 20. rujna 2014., na stadionu Park Mladeži s početkom u 19 sati. Utakmica Hajduk - Split koja se trebala odigrati u 9. kolu, odigrati će se u 18. kolu MAXtv Prve lige na Poljudu, 6. prosinca 2014. dok će se satnica tek naknadno odrediti. Zahvaljujemo RNK Split što nam je izašao u susret i dao suglasnost za zamjenu domaćinstva", stoji na službenoj stranici Hajduka.

>>Čop: Valjda će sada reći da sam dobar za Hajduk

Komentara 2

DE
Dex
00:58 03.09.2014.

hoće li opet na poljudu se derati hns *****, nogomet ste *******

AN
Andreeejjj
18:29 02.09.2014.

Nadajmo se bez punog sebe Trubadura (Tudor)!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije