Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi favorit

Evo tko su Biliću konkurenti za klupu West Hama i 2,63 milijuna kn mjesečno!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
26.05.2015.
u 19:50

Bivšeg hrvatskog izbornika već su nekoliko puta selili na Otok, ali čini se kako će se iduće sezone napokon okušati na klupi premierligaša

Big Sam Allardyce napustio je West Hamovu klupu, a prvi kandidat za njegova nasljednika (i po svim kladionicama) je Slaven Bilić. Bivšeg hrvatskog izbornika već su nekoliko puta selili na Otok, ali čini se kako će se iduće sezone napokon okušati na klupi premierligaša. Allardyce je zarađivao 2,95 milijuna funti godišnje (4,1 milijun eura), a njegov nasljednik ne bi trebao imati manju plaću. Pa će Slaven vjerojatno zarađivati oko 2,63 milijuna kuna mjesečno! Goal.com donosi tko su mu protukandidati!

Frank de Boer | Klub: Ajax | Bivša igračka legenda Ajaxa radi sjajan posao i na klupi. Osvojio je četiri uzastopna naslova prvaka, a njegovu dominaciju u Nizozemskoj tek ove sezone prekinuo je PSV. Dvije godine zaredom bio je nizozemski trener godine i zasitio se Eredivisie, te mu je potreban novi izazov. Sunarodnjak Ronald Koeman bio je odličan u svojoj prvoj sezoni na klupi Southamptona, po dolasku iz Feyenoorda, pa vjerojatno ni De Boeru ne bi trebalo mnogo za prilagodbu na West Ham.

Carlo Ancelotti | Bivši klub: Real Madrid | Kladionice mu ne daju mnogo šanse za klupu Hammersa, ali ne zato što to svojom kvalitetom ne zaslužuje, nego zato što je najavio kako će se malo odmarati od nogometa, te otići na operaciju leđa. Ipak, u nogometu je sve moguće, pa tako da se Carleto vrati u Englesku i to baš na klupu West Hama. Iako je City mnogo realnija opcija.

Harry Redknapp | Bivši klub: QPR | Redknapp je već bio menadžer West Hama i to mu je glavna referenca za dobivanje posla. Bio je trener Kranjčareva QPR-a i utabao mu put prema drugoj ligi. Bez posla je nekoliko mjeseci. Ima nekoliko ponuda iz druge lige i realnije je kako će karijeru nastaviti ondje.

A tko su ostali protukandidati Slavena Bilića, pogledate na portalu Goal.com.

>>Bilić nakon poraza od Galatasarayja: Sljedeće sezone neću voditi Bešiktaš!

Komentara 1

MN
matija njavro
20:12 26.05.2015.

Carlo?? Kaj ste normalni? Kakav WH?! Pa Carlo je svetska elita trener!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije