Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE HAJDUKA

Evo tko je Milevski - najbolji na terenu, a među najgorima van njega

Artem Milevski
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.07.2014.
u 19:06

Ako će biti i 50 posto nogometaša kakav je bio do prošlog ljeta, onda će biti veliko pojačanje.

Transfer Artema Milevskog iznenadio je navijače Hajduka i sve one koji prate HNL, ali i medije izvan Hrvatske. Ukrajinac je 'stvorio ime', a zna se da 'bili' nemaju novca pa je pitanje zašto je izabrao dolazak u Split.

Još jedno legitimno pitanje je i u kakvom je stanju Milevskij. Ako će biti i 50 posto nogometaša kakav je bio do prošlog ljeta, onda će biti veliko pojačanje.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Bivši ukrajinski reprezentativac je novi igrač Hajduka!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar mohito
mohito
23:12 29.07.2014.

covjek samo trazi mjesto gdi moze u miru cugat…

DH
dalibor.hren
08:26 30.07.2014.

Ako Hajduk nema novaca, možda će plaća i premije biti bevande!?

LI
Lisabon
08:07 30.07.2014.

Bilo bi mi drago da covjek opet pocne igrati ozbiljan nogomet.Bio je igracina,ali eto nazalost to vec dugo nije.Zanima me dali ce ga novinari pratiti po kaficima,nocnim klubovima,zvati policiju da ga alkotestira prilikom izlazaka iz kafica,pisati o njegovom nacinu zivota (kao sta se radilo Sammiru) ili ce se to jednostavno preskociti,i pisati jedino pozitivne stvari (kao sto se nije radilo Sammiru).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije