Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob reprezentativaca

Evo što su nakon žestoke svađe poručili Nikola Kalinić i Darijo Srna

Nikola Kalinić
Foto: Youtube Screenshot
1/2
21.05.2015.
u 15:22

Ma, ni govora o nekakvoj tučnjavi. Mi se predugo poznajemo da bismo se potukli, kaže Kalinić.

Sukob Darija Srne i Nikole Kalinića nakon uzvrata polufinala ukrajinskog kupa između Šahtara i Dnipra (1:1) izazvao je veliku pažnju hrvatskih i ukrajinskih medija. O svemu se oglasio napadač Kalinić, a svakako je pozitivno što su hrvatski igrači danas poslali pomirljive poruke.

- Ma, ni govora o nekakvoj tučnjavi. Nitko nas nije trebao razdvajati. Mi se predugo poznajemo da bismo se potukli. Istina je da smo imali žestoku raspravu jer je cijela utakmica bila dosta napeta i nervozna, ali takvih situacija imate i na klupskom treningu, a kamoli ne na ovako važnoj utakmici – objasnio je Kalinić za tportal.hr.

Dodao je kako nakon incidenta nema zle krvi između njega i kapetana hrvatske reprezentacije.

– Jedva čekam da se vidim sa Srnom. Bilo bi super da to bude u povodu reprezentativnog okupljanja, ali na to ja ne utječem. U svakom slučaju, sa Srnom se nije dogodilo ništa ružno, ništa neuobičajeno u sportu i sigurno ćemo si pružiti ruku prvom prilikom čim se vidimo – zaključio je Kalinić.

Srna je pak za službenu stranicu Šahtara govorio samo o utakmici te je poželio sreću Dnipru u finalu Europske lige protiv Seville.

– Bilo je evidentno da je Dnipro izuzetno motiviran. Međutim, mi smo zaslužili nastup u finalu kupa. Najvažnije da se nitko kod Dniprovih igrača nije ozlijedio jer ih čeka supervažna utakmica – finale Europske lige. Želim im svu sreću i da se vrate kući s trofejom – poručio je Srna.

>>Snimka sukoba Srne i Kalinića: Padale teške riječi, a umalo su i poletjele šake

Komentara 8

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
00:49 22.05.2015.

Srna se baš ponio 'kapetanski'.... cajkaroš najobičniji u sukobu sa samopozvanim reprezentativcem. Nadam se da ih Kovač neće pozvati niti jednog.... za dobrobit repke.

DO
doktor1
17:59 21.05.2015.

Najbolje kad nogometaš objašnjava kao da smo svi maloumni i prodaje svoje folove. Sramota ali ništa neobično, tako je to kod Hrvata.

DA
Djeca_Arbata
15:32 21.05.2015.

Kaliniću srami se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije