Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolji igrač dinama

Evo što Marko Pjaca kaže o potezu Machada i remiju s Moldeom

Marko Pjaca
Marko Prpić/PIXSELL
29.07.2015.
u 20:40

Molde sada ima povoljniji rezultat, ali vjerujem u našu kvalitetu i siguran sam da ćemo mi proći dalje, kaže Pjaca.

Ni Marko Pjaca ni Dinamo nisu se uspjeli razigrati protiv norveškog prvaka Moldea, pa će se o plasmanu u play-off fazu Lige prvaka odlučivati za sedam dana u Norveškoj. Situacija je sasvim jasna, Dinamo na sjever Europe kreće po pobjedu. Bez postignutog pogotka modri neće otići dalje...

"Znali smo da će biti teško, da će se oni zatvoriti, ali me ipak iznenadilo što su igrali teški bunker. No, bili su jako uski, gusti u sterini i stvarno ih nije bilo lako probiti. Pokušavali smo ubačajima sa strane, to smo uspjeli iskoristiti kod prvoga gola, no kasnije ni tu nismo više bili uspješni" kazao je Marko Pjaca za Goal.

Kome biste sada uoči uzvrata dali ulogu favorita?

"Molde sada ima povoljniji rezultat, ali vjerujem u našu kvalitetu i siguran sam da ćemo mi proći dalje."

Dinamo ionako posljednjih godina na europskoj sceni bolje igra na gostovanjima...

"Da, tako ispada u posljednje vrijeme, ne znam koji je razlog tome. Mi u Norvešku idemo igrati svoj nogomet, gurati svoju igru, pobijediti kako god znamo.

Potez Machada?

"Nisam to vidio, pa neću ni komentirati. Vidio sam da je dobio crveni karton, ali nije mi bilo jasno zašto. Kasnije su mi rekli u svlačionici što je napravio, no to ne želim komentirati" zaključio je Marko Pjaca.

A što Marko Pjaca kaže o umjetnoj travi koja će ih dočekati u Norveškoj te o početku sezone koji je lošiji od očekivanog, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Mamić poslao Machada kući, uteg je plaća od 500.000 eura

>>'Nisam mogao spavati! Želio sam pobjedu zbog oca, a bio sam loš primjer...'

>>Dinamo u blijedom izdanju remizirao s Moldeom na Maksimiru!

Komentara 8

DU
Deleted user
20:57 29.07.2015.

ovo je 4 momcad koja ove sezone na slican nacin zaustavjla dinamo bez problema. meni je tu nesto znakovito, sorry!

TH
than
01:23 30.07.2015.

Zanimljivo, odnosno, zalosno je sto proboje kod nas komentiraju igraci.... Na treneru je da sredi i uigra ekipu. Njemu kao cudno sto igrali teski bunker u gostima ?!?!?! Pa teski bunker su ocekivali svi da ce igrati. Pa nece slicnaicna ekipa u gostima igrati na napad. Nema nista od Dinama dok ga Zoki vodi. Eto mozi i dw, ispada dinamo, jer ovaj nema pojma...

MA
maxxxx
09:00 30.07.2015.

u naslovu "evo što kaže o machadu" a onda u tekstu kaže da ne zeli komentirati jer nije ništa vidio?!? ovaj VL stvarno čitatelje smatra maloumnima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije