Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbacili Tottenham

Evo što Kalinić kaže o Gentovom čudu na Wembleyju, Tinu Sušiću te utrci Dinama i Rijeke

Lovre Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.02.2017.
u 14:06

Rijetke momčadi mogu u tom hramu nogometa izvući pozitivan rezultat, te ih izbaciti iz Europe, naglašava Kalinić.

Lovre Kalinić uživa ponajbolje dane svoje karijere. Bivši vratar i kapetan Hajduka u četvrtak je sa svojim Gentom iz šesnaestine finala Europske lige izbacio moćni Tottenham.

- Sigurno da nije mala stvar što smo prošli Tottenham. Ušli smo s dozom respekta što je normalno, ipak su nasuprot nama bile svjetske klase. Srećom, brzim smo golom anulirali njihovo vodstvo, bilo nam je puno lakše igrati kod 1:1. Imali smo sigurnost, lakše izlazili u kontranapade. Držali smo taj pritisak, a onda je Alli dobio crveni karton. To nam je dodatno olakšalo situaciju, pa smo izvukli tih 2:2. Realno, rijetke momčadi mogu u tom hramu nogometa izvući pozitivan rezultat, te ih izbaciti iz Europe. Ali, svi su sumnjali u tu belgijsku ligu. A čak tri momčadi iz Belgije izvuku osminu finala Europske lige, kaže za Goal iz Genta Lovre Kalinić, pa nastavlja:

- Nismo slavili previše, već sutra igramo novu utakmicu. Da, slavili smo u svlačionici, ali onda smo otišli u hotel na spavanje. U Londonu smo u petak ujutro odradili trening, pa se zaputili za Belgiju. 

Sada vas u Europskoj ligi čeka Genk. Bit će to veliki dvoboj, ogled dva bivša kapetana Hajduka - vas i Tina Svena Sušića. Pretpostavljamo da ste se već čuli nakon ždrijeba...

- Haha, pa mi smo stalno u kontaktu, vidimo se često na slobodne dane. I da, vidjet ćemo se i danas, sigurno i popričati o tim našim dvobojima u osmini finala Europske lige. Prije svega, želim mu da ozdravi, da bude spreman za nastavak prvenstva. I Genk ima visoku kvalitetu, uostalom dogurali su do osmine finala Europske lige.

Kalinić i u Belgiji prati HNL. Tko je vaš favorit u borbi za naslov prvaka - Dinamo ili Rijeka?

- Iskreno, moj jedini favorit je jedino Hajduk. A nije na meni da prognoziram tko će biti prvak ove sezone. Ma samo bih volio da to uskoro postane Hajduk, nitko ne bi bio sretniji od mene - završio je Lovre Kalinić...

Cijeli razgovor pročitajte na portalu Goal.com.

>>Cijeli svijet se smije vrataru hrvatske reprezentacije: Nevjerojatna pogreška potopila je njegovu momčad

Komentara 2

IV
ivan968
19:05 25.02.2017.

sto nisi osto u Hajduku

KU
kupatilo
00:54 26.02.2017.

a bude bude i Hajduk 2041!Na obljetnicu vaseg masinbravara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije