Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real uvjerljiv

Evo što je Zidane kazao o nastupu Matea Kovačića

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.02.2016.
u 19:27

Tjelesno djelujemo jako dobro i to se vidi na igri. Spremni smo za susret s Romom u Ligi prvaka - naglasio je Zidane.

Real Madrid danas je uvjerljivo pobijedio Athletic Bilbao (4:2) uz dva pogotka Cristiana Ronalda, a Mateo Kovačić dobio je prvi put priliku za igru otakako je Zinedine Zidane trener kraljevskog kluba.

Hrvatski veznjak u devetoj minuti imao je dobru priliku, a igru je napustio u 72. minuti dok je Luka Modrić odigrao cijeli susret i dobio žuti karton.

- Sretan sam kako je Kovačić odigrao. Promijenio sam ga jer je bio umoran. Želio sam da igra jer trenira i radi dobro - kazo je Zidane i naglasio:

- Zadovoljan sam svakom utakmicom koju smo odigrali otkako sam trener. Tjelesno djelujemo jako dobro i to se vidi na igri. Spremni smo za susret s Romom u Ligi prvaka - zaključio je francuski stručnjak.

>>Real do novog slavlja, Modrić i Kovačić dirigirali igrom

Komentara 6

AN
Andreeejjj
20:08 13.02.2016.

BraWooo KOVA i Lukinjooo :)

SL
shooshko.luka
11:01 14.02.2016.

dva hrvata u prvoj postavi reala - nepricjenjivo

DU
Deleted user
22:42 13.02.2016.

Ajmo Kova ,ajmo Modrić. Ajmo Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije