Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenerov eksperiment

Evo što je Rakitić poručio Enriqueu nakon što ga je postavio na 'desetku'

Ivan Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
11.02.2016.
u 09:55

– Igrali smo bez klasične devetke, a Rakitić je bio glavni razigravač. Zadovoljan sam igrom koju su moji igrači pružili – poručio je Enrique.

Barcelona je rutinski odradila uzvrat s Valencijom u polufinalu Kupu kralja (1:1) budući da je na Nou Campu u prvoj utakmici slavila s visokih 7:0. Trener Luis Enrique dao je priliku mnogim mladim igračima, a isprobao je formaciju 3-4-1-2 u kojoj je Ivan Rakitić igrao na poziciji "desetke" iza Sandra i Munira.

– Igrali smo bez klasične devetke, a Rakitić je bio glavni razigravač. Zadovoljan sam igrom koju su moji igrači pružili – poručio je Enrique.

Hrvatski veznjak pak je kazao kako nema ništa protiv ovakve uloge na terenu.

– Trener je od nas tražio nešto drugačiju strategiju i sad znamo da i to možemo koristiti – rekao je Raketa.

Barca je ujedno ostvarila klupski rekord jer već 29 utakmica ne zna za poraz.

– Nismo opterećeni obaranjem rekorda, ali dogodilo se i to je odlično. Važni su nam naslovi i uvijek bismo rekorde mijenjali za njih. Odlično je što u dobroj formi ulazimo u završnicu sezone, a finale Kupa voljeli bismo igrati na stadionu s najvećim kapacitetom mjesta – zaključio je Rakitić.

>>Barcelona rutinski odradila uzvrat s Valencijom, Enrique isprobao Rakitića na 'desetki'

Komentara 3

TI
titojerus
11:13 11.02.2016.

nadam se da će ove novine ponovo jednog dana biti hrvatske, i da će otpustit sve novinare koji u naslove stavljaju riječi kao evo, pogledajte, ovako i sl.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:56 11.02.2016.

Evo sto sam napisao u komentaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije