Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka Lazarević

Evo što je o incidentu rekao crnogorski navijač koji je bakljom pogodio vratara

Igor Akinfejev
Foto: Reuters/Pixsell
29.03.2015.
u 14:56

Baklja je gorjela, sagnuo sam se, i da me ne bi opekla, kao i ljude oko mene, instinktivno sam je bacio prema terenu - rekao je navijač.

- Čim je počela utakmica, netko je bacio baklju koja je pala pored moje lijeve noge. Kako je gorjela, sagnuo sam se i da me ne bi opekla, kao i ljude oko mene, instinktivno sam je bacio prema terenu. Dok je padala, primijetio sam da vratar ruske reprezentacije ide prema centru i da ga baklja sustiže te pogađa u predjelu vrata i ramena - kazao je na saslušanju u policiji Luka Lazarević (25) navijač iz Podgorice koji je tijekom utakmice Crne Gore i Rusije bakljom pogodio golmana Igora Akinfejeva.

Utakmica je kasnije prekinuta, a Akinfejev je odvezen u bolnicu gdje je utvrđeno kako ima potres mozga i opekotinu na vratu. Ipak, vratar je ubrzo napustio bolnicu.

- Bio sam zatečen ovakvom situacijom. Da sam se mogao spustiti na teren, sigurno bih mu prvi pružio pomoć. Kajem se što se sve ovako dogodilo. Ispričavam se ozlijeđenom momku, ruskom savezu, kao i našoj reprezentaciji i cijeloj naciji - dodao je Lazarević.

>>Objavljena snimka na kojoj se vidi tko baca baklju na vratara Rusije

>>Huligani nisu odustali, nakon golmana pogodili i igrača Rusije, utakmica je prekinuta!

Komentara 32

Avatar rajetin
rajetin
17:31 29.03.2015.

Da, i onda se on poskliznuo i pao mi na nož kojim sam rezao slaninu, i tako tri puta!

JA
jamanuša
16:08 29.03.2015.

samo da još ima nivaca pa da ti povjeruju, ovo je ciljano bačena , jes malena ali je časna i poštena ..... kao što se vidi

L0
luena 01
16:48 29.03.2015.

Nije htio na vratara ali baklja leti bas u njegovom pravcu i na njega ,jel ? Bakljama nije mjesto na tribinama ,pogotovo ne u rukama huligana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije