Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatan, Mandžo...

Evo što je Guardiola poručio bivšim igračima koji su ga popljuvali!

Pep Guardiola i Mario Mandžukić
Foto: DPA/Pixsell
26.02.2015.
u 18:51

– Treneru je lakše raditi s igračima koji imaju veliku minutažu i koji stalno igraju. No, kod nas to nije moguće. Znam da su neki bili frustrirani, ali ja sam radio sve što sam mogao da ih usrećim

Mino Raiola, agent Zlatana Ibrahimovića, prije nekoliko dana izjavio je kako je njegov igrač nakon Barcelone htio zaigrati u Realu samo da bi se osvetio Pepu Guardioli, s kojim nije bio u dobrim odnosima, a kojega je puno puta javno kritizirao. Njemački mediji raspisali su se kako Ibra nije bio jedini koji tako razmišlja o Pepu, a kao primjer su uzeli i Marija Mandžukića koji je u listopadu prošle godine izjavio kako španjolski strateg nije imao poštovanja prema njemu. Stoga je Guardiola odlučio reagirati i reći ponešto na tu temu na konferenciji za medije.

– Treneru je lakše raditi s igračima koji imaju veliku minutažu i koji stalno igraju. No, kod nas to nije moguće. Znam da su neki bili frustrirani, ali ja sam radio sve što sam mogao da bi igrače učinio sretnima – rekao je Guardiola i dodao:

– Znam da su neki od njih kasnije pričali loše o meni, no moja savjest je čista jer sam uvijek radio najbolje što mogu.

Okrenuo se zatim najavi utakmice protiv Kölna. Novinare je zanimalo može li Bayern nastaviti golijadu, kao što je bilo na utakmicama protiv HSV-a i Paderborna.

– Sljedeće pitanje, molim...

No, onda je ipak dodao:

– Jako respektiram svakog suparnika, neovisno o kojem se natjecanju radi. Köln je, nakon nas, druga najbolja momčad lige u gostima. Moramo biti jako oprezni, no popravili smo se u obrani i ne dopuštamo toliko prilika protivnicima.

>>Pogledajte koji to igrači ogovaraju Guardiolu na Goal.com

>>Zlatan je htio otići u Real nakon Barcelone, samo da se osveti Guardioli

Komentara 19

Avatar Natakote
Natakote
19:57 26.02.2015.

Naslov članka stavljen samo da privuče naivce (kao ja ) da ga pročitaju.

KR
krxone
22:43 26.02.2015.

Može on pričati što hoće ali u najdominantnijoj ekipi 21.stoljeća je upravo prozvani mandžukić bio ključni igrač, čitaj: ključni, i to je de facto činjenica...

MI
mismis
23:05 26.02.2015.

Natakote ima nas vise hahah. ali kaj se tice pepa i njegovog odnosa prema mandzi jednom od kljucnih igraca- da nije mogao barem sjest s njim i osobno mu rec da ga ne treba u momcadi mislim da je u najmanju ruku nekorektno. meni samo nije jasno- kaj si nije uzel sa sobom Messija pa nek igra tika taku. Ili jos bolje, kaj je uopce otisel iz Barcelone? ovak je samo unistil Bayern s tom ti meni ja tebi igrom, a po meni su igrali jedan od ljepsih nogometa prije nego kaj je ovaj dosel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije