Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele mlade Dinamovce

Evo što je gazda Berlusconi poručio Mihajloviću nakon 'trice' Interu

Milan - Inter
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.02.2016.
u 18:10

Milan, prema pisanju Calciomercata, na posudbu želi dovesti Dinamove talente Antu Ćorića i Vinka Soldu.

Siniša Mihajlović već dulje vrijeme živi opasno, a budućnost na klupi Milana sasvim mu je neizvjesna. No, posljednji uspješni rezultati u talijanskom prvenstvu, pa i kupu, mogli bi učvrstiti njegov status u milanskom velikanu.

Navijače su posebno razgalile dvije velike pobjede u posljednja dva tjedna, ona nad Fiorentinom (2:0), a posebno jučerašnja nad gradskim rivalom Interom (3:0). Ambicije klupskih čelnika su jasne, Mihajlović sa svojom momčadi mora osvojiti barem treće mjesto Serie A koje bi donijelo kvalifikacije za Ligu prvaka. To mjesto bježi im šest bodova, a drži ga upravo klub iz Firence.

Ono što u ovom trenutku može ohrabriti bivšeg srbijanskog izbornika riječi su gazde Silvija Berlusconija koji je poručio da je Mihajlović sada sigurniji na mjestu trenera Milana. Očito je i bivšeg predsjednika talijanske vlade oduševio trijumf nad mrskim suparnicima u crno-plavim dresovima. 

– Kako mogu čestitati Mihajloviću? Da, sada mu je posao u Milanu sigurniji. Treneri žive od svojih rezultata – poručio je Berlusconi.

A kako bi ostvario zacrtane ciljeve, Milan prema pisanju Calciomercata na posudbu želi dovesti Dinamove talente Antu Ćorića i Vinka Soldu. U siječnju bi ih posudio, a potom na ljeto otkupio od Dinama. Koliko su istiniti ti navodi saznat ćemo uskoro, no ono što je poznato jest da je Soldo nedavno potpisao petogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom dok je Ćorić bio blizu odlaska, no na kraju je odlučio ostati na Maksimiru.

>>Milan potopio Inter u gradskom derbiju, igrali Perišić i Brozović

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:28 02.02.2016.

Alaru, zivi ti u svojim iluzijama kao i tvoj sef flak da dinamo znaci bilo sto u EU......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije