Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO U EL CLASICU

Evo kome je Rakitić posvetio majstorski gol Realu

Rakitić
Foto: Reuters
1/7
24.04.2017.
u 08:42

– Zadovoljan sam. Do kraja prvenstva ostaje još dosta utakmica i sada moramo nastaviti ovako. Bit će teško, no ova pobjeda će nas prilično ojačati – rekao je 29-godišnji vezni igrač nakon utakmice.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić poručio je sinoć kako Barcelona nakon trijumfa u Madridu ostaje u utrci za naslov prvaka Španjolske, a svoj pogodak postignut u 73. minuti posvetio je kćerima i supruzi te navijačima.

– Čudesna i velika pobjeda u El Clasicu. S ova tri boda borit ćemo se za naslov prvaka. Gol je za moje cure i sve navijače Barcelone – poručio je Rakitić preko društvene mreže Instagram.

U nedjelju navečer Barcelona je na Santiago Bernabeu pobijedila Real Madrid s 1:22, a Rakitić je lijevom nogom s desne strane pogodio u suprotni gornji kut vratara Keylora Navasa za 2:1.

To mu je bio sedmi pogodak u 45 utakmica ove sezone i prvi protiv Real Madrida od kada je 2014. došao u Barcelonu.

– Zadovoljan sam. Do kraja prvenstva ostaje još dosta utakmica i sada moramo nastaviti ovako. Bit će teško, no ova pobjeda prilično će nas ojačati – rekao je 29-godišnji vezni igrač nakon utakmice.

>> Ludi El Clasico: Čudesni Messi u nadoknadi srušio Real, Rakitić majstorski zabio

Komentara 4

ST
stipe123
09:50 24.04.2017.

Brat Rakita!

DU
Deleted user
17:25 24.04.2017.

Barcelona pobijedila s 1:22? Pa kaj su rukomet igrali?

Avatar dkunst
dkunst
17:34 27.04.2017.

jako lijepo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije