Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Dinamo zabio na gostovanju nakon dvije godine, ali opet izgubio

Fatos Beqiraj
Foto: Marko Prpić/Pixsell
28.11.2013.
u 22:47

Dinamo u 5. kolu Europske lige izgubio na gostovanju kod Černomoreca 1:2.

Dinamo u Europi na gostovanju nije zabio dvije godine, od poraza na Santiago Bernabeuu od Reala 2:6. Sve do večeras kada su u 5. kolu Europske lige zabili na gostovanju kod Odese, međutim to im nije bilo dovoljno ni za bod, protiv Černomoreca su izgubili 1:2.

Gostujući europski gol Dinama nakon dvije godine zabio je Fatos Beqiraj u 20. minuti. Velike zasluge za gol ima Ivo Pinto koji je fantastično prošao po desnoj strani i ubacio za Crnogorca koji je udarcem iz prve zabio za 1:0.

Dinamo je i nakon gola bio bolja momčad, imao nekoliko prilika za drugi gol, prije svega Beqiraj, ali mreža domaćina nije se više tresla.

U posljednjih 20-ak minuta domaćini su sve bacili na napad, a do izjednačenja su stigli u 78. minuti. Nakon kornera Antonov je pobjegao Fernandesu i glavom iz blizine na drugoj vratnici s dva, tri metra pogodio za 1:1.

I kad se činilo da bi Dinamo mogao do boda, domaćini su u prvoj minuti sudačke nadoknade zabili i drugi gol. Opet je prekid bio koban za Dinamo, a nakon što je lopta kružila po petercu plavih iz blizine ju je u mrežu pospremio Didinov.

Černomorec se pobjedom izjednačio na drugom mjestu skupine s PSV-om na sedam bodova. PSV je večeras izgubio u Bugarskoj kod Ludogoreca 2:0, a oba gola za domaćine zabio je Bezjak. U posljednjem kolu Černomorec i PSV će u Eindhovenu odlučiti o drugom mjestu u skupini. Ludogorec je osigurao prvo mjesto s 13 bodova, dok je Dinamo na jednom bodu.

Skupina B:

Černomorec - Dinamo 2:1
Ludogorec - PSV 2:0
poredak: 1. Ludogorec 13, 2. PSV 7, 3. Cernomorec 7, 4. Dinamo 1

>> S plavima na put ni jedan novinar i nikad manje navijača
>> Mamić uoči Černomoreca: Važniji nam je Hajduk

Ključne riječi

Komentara 12

VL
????
22:55 28.11.2013.

Bem ti nesposobne igrače koji ne mogu izdržati 90 minuta nego crkavaju po terenu. Vrijedi i za Rijeku i za Dinamo...

MI
miran
08:18 29.11.2013.

"...sve do večeras kada su u 5. kolu Europske lige zabili na gostovanju kod Odese," ------------------ U gostovanju kod Odese !!! Boze koje li nepismenosti .... Gostovali su kod Cernomoreca .... U ... Odesi!

MK
MKGRA
08:13 29.11.2013.

što dinamo Austriji Beć nije zabio dva gola,ma vi novinari pišete samo ono što vama paše za svaku lažnu informaciju treba VAS kazniti obmamljujete ovaj napaćeni narod kako u sportu tako u politici i na svim podrrućjima poslje političara VI ste najviše krivi za stanje u državi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije