Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski biseri su hit

Evo kako su Modrić i Ramos napravili Hrvatskoj nevjerojatnu reklamu!

Luka Modrić i Sergia Ramos
Foto: Reuters/PIXSELL
09.07.2016.
u 15:09

"Čarobna noć u gradu iz bajke. Dubrovnik!", napisao je Ramos na Twitteru, a objavio je i fotografiju s Korčule.

Iako su mnogi tvrdili da su se Luka Modrić i Sergio Ramos posvađali zbog toga što je hrvatski reprezentativac otkrio Subašiću u koju stranu će Španjolac pucati jedanaesterac protiv Hrvatske, to nije ni blizu istini. U prilog tome ide i činjenica da njih dvojica zajedno provode ljetni odmor, a Luka Modrić upoznaje Ramosa i njegovu obitelj s hrvatskim ljepotama.

Prvo su bili u Dubrovniku, zatim na Korčuli, a jučer su otišli na Biševo pa posjetili jedan od najvećih bisera - Modru špilju. Sergio Ramos oduševljen je ljepotama Hrvatske, a svoje dojmove dijeli na društvenim mrežama.

"Čarobna noć u gradu iz bajke. Dubrovnik!", napisao je Ramos na Twitteru, a objavio je i fotografiju s Korčule.

Na društvenim mrežama fotografije širi i Luka Modrić, a kad se uzme u obzir da njih dvojica kombinirano na Instagramu, Facebooku i Twitteru imaju oko 50 milijuna pratitelja, onda vam je jasno kakvu su reklamu Hrvatska i njezine ljepote dobile u svijetu.

Inače, Modrić i Ramos veliki su prijatelji, često se druže i posjećuju i u Madridu pa su tako objavili i zajedničku fotografiju kod Ramosa na bazenu uoči finala Lige prvaka u kojem je njihova momčad pobijedila Atletico i osvojila 11. europski naslov u povijesti. O njihovu prijateljstvu već se pisalo, a Ramos je jednom otvoreno priznao da mu je baš hrvatski nogometaš jedan od najboljih prijatelja u Realu.

- Stvarno sam dobar sa svima u klubu, ali ako bih morao istaknuti nekoga, onda bi to bili Luka Modrić, Cristiano Ronaldo i Marcelo, rekao je Ramos.

 

 

 

 

 

Disfrutando de las profundidades marinas. / Enjoying the deep blue sea. 🌊🏊🐳💜❤ @pilarrubio_oficial

Videozapis objavljuje Sergio Ramos (@sr4oficial)

Komentara 30

DM
drug marin
17:18 09.07.2016.

Sva sreća Pavasović, Jovanović, Orepić nisu znali, organizirali bi oni doček sto posto!!!

MA
MarioG
15:27 09.07.2016.

Svaka cast. To je prava promocija turizma u HR.

IB
Ivan_bol
15:43 09.07.2016.

Pa tvrdim da je Mamic najbolji promotor Hrvatskog turzma. Modric je njegov igrac. Jos da Modric nagovori onako na par dana Ronalda. To bi bilo legendarno Kladim se da ce i Pjaca za nekoliko godina kada se snade u novom klubu isto tako dovesti svog klupskog suigraca. Evo recmo RAkitic je planirao dovesti Messija , dobro on sada ima problema sa zakonom ali ipak doci ce on kada tad, osim ako mu ponovno ne razbiju prozor na apartmanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije