Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal Dinamo

Evo kako su BBB-i i u Sutinskim vrelima stvorili fantastičnu atmosferu

Tutsal Dinamo
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/10
29.09.2014.
u 09:23

U nedjelju je u Sutinskim vrelima u Podsusedu Futsal Dinamo odigrao još jednu prijateljsku utakmicu uoči početka sezone. Protivnik im je bio bivši prvak Potpićan, a utakmica je završila remijem, bilo je 2:2.

Utakmicu je na tribinama pratilo više od dvije tisuće BBB-a, a atmosfera je ponovno bila odlična. Nisu zabilježeni incidenti, iako je osiguranje bilo minimalno, a tijekom cijele utakmice navijači su bodrili svoj klub.


Inače, ovu akciju podržavaju BBB-i kojima je zabranjen dolazak na Maksimir, ali kažu da futsal klub nije zamjena za maksimirski Dinamo koji je za njih i dalje svetinja. Praćenje MNK Dinama nastavit će se i ubuduće, a prvenstvo počinje 11. listopada.

Komentara 47

SA
samodinamo
11:02 29.09.2014.

neka se niti ne vraćaju na Maksimir, luzeri

Avatar cartman82
cartman82
11:40 29.09.2014.

Ma jako mudo. samo neka ostanu tamo gdje jesu.

ED
europski dinamo
13:06 29.09.2014.

Novinar hoce reci da ovih 1000 navijaca ne smije uci na Maksimir????? Inace super da imaju klub jer ionako su godinama sami sebi svrha pa konacno mogu navijati za sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije