Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo čeka spektakl

Evo kako se ispunilo proročanstvo Marka Pjace

Marko Pjaca
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
25.08.2016.
u 19:11

Juventus je prošle sezone bio prvak Italije, a ovog ljeta dodatno se pojačao. Doduše, izgubio je Pogbu, ali došli su Gonzalo Higuain, naš Marko Pjaca, Miralem Pjanić...

Nogometaši Dinama, nakon izbacivanja Salzburga, danas su saznali i protivnike u Ligi prvaka. Hrvatski prvak igrat će u skupini H, zajedno s Juventusom, Sevillom i Lyonom. 

Skupina je prilično teška, riječ je o klubovima svjetske klase čiji su budžeti znatno veći od Dinamovog. Međutim, modri su si osigurali šest spektakularnih utakmica, odmjeravat će snage s najboljim igračima Europe, a tribine će, nadamo se, biti ispunjene. Naravno, ne treba odustati ni od rezultata, treba se sportski boriti i pokušati uzeti bodove.

Juventus je prošle sezone bio prvak Italije, a ovog ljeta dodatno se pojačao. Doduše, izgubio je Pogbu i Moratu, ali došli su Gonzalo Higuain, naš Marko Pjaca, Miralem Pjanić...

Bit će to poseban susret za već spomenutog Pjacu i za Marija Mandžukića koji će se vratiti na Maksimir na kojem su se afirmirali. 

– Nadam se da ćemo se sresti u Ligi prvaka, govorio je još nedavno Marko Pjaca na rastanku od Dinama, a sad mu se ta želja i ostvarila.

Sevilla je prošle sezone bila sedma u španjolskom prvenstvu, a ulaznicu za Ligu prvaka dobila je zbog sjajnog nastupa u Europskoj ligi koju je osvojila treći put zaredom.

Lyon je stari znanac modrih, igrali su zajedno u skupini Lige prvaka 2011. godine, a Dinamo se neće baš rado sjećati tih susreta. Prvo je u Francuskoj poražen 0:2, a u prosincu te godine Lyon je u Maksimiru slavio 7:1 te modrima nanio najveći domaći europski poraz u povijesti.

U svakom slučaju, skupina je atraktivna, Dinamo može igrati rasterećeno jer nema imperativa pobjede, a onda zna odigrati jako dobro. Zašto ne bismo iznenadili ove velikane?

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:30 25.08.2016.

teško će ovo dinamomrsci svarit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije