Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazao nepoštovanje

Evo kako je Ronaldo uvrijedio pola milijarde ljudi: 'Za mene si nula od čovjeka'

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
20.10.2016.
u 16:40

Ronaldo nije mogao ni sanjati da će dobiti na tisuće komentara u kojima ga vrijeđaju

Jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo svakoga dana objavi jednu fotografiju na društvenim mrežama i svojim obožavateljima poželi dobro jutro.

Ova koju je danas postavio vjerojatno će mu zadati glavobolje jer nije najbolje ''sjela'' njegovim obožavateljima iz cijeloga svijeta. Portugalac je, naime, objavio fotografiju na kojoj stoji uz kip Bude, no jedan detalj mnogima je zapeo za oko. Igrač Reala nogu je stavio na rub spomenika, a to je izazvalo pravu buru.

Iako to nije učinio namjerno, mnogi su to protumačili kao nepoštovanje, pa je dobio na tisuće komentara u kojima su ga vrijeđali, pisali su mu da je ovime uvrijedio sve budiste kojih u svijetu ima više od 500 milijuna.

"Srami se! Ovo je božanski kip za budiste", "Kako možeš staviti nogu na taj spomenik?! Pa to je čisto nepoštivanje jedne religije. Danas si izgubio jednog navijača", "Od danas te više ne gledam istim očima, za mene si nula od čovjeka", samo su neki komentari od bijesnih navijača.

>>U anketi ispod članka možete nam iskazati svoje mišljenje o ovom slučaju...

Komentara 10

LI
livoguza2
20:40 20.10.2016.

Ja sam Ronaldo. Ovako bi morao napisati svaki komentator koji je svojedobno urlao "Ja sam Charlie Hebdo:". Lp.

Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
17:25 20.10.2016.

Vladek reče - kada bi znao razmišljati kako igra nogomet... Kada ideš nekome u goste, ponašaj se po pravilima kojih se pridržava domaćin. Nažalost, bahatost najčešće rezultira ovakvim uvredama.

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
16:47 20.10.2016.

Boli me djoli!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije