Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL PIŠE:

Evo kako je Rakitić nadmašio Modrića u samo mjesec dana

Modrić i Rakitić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
23.09.2014.
u 08:15

Sjajno se uklopio u momčad Barcelone, dokazao je da se Xavi više ne može nadati mjestu u postavi.

Nešto više od mjesec dana ostalo je do prvog ovosezonskog El clasica, a Real i Barcelona idu prema njemu posve oprečnim putevima.

Real je već izgubio jedan trofej, Carlo Ancelotti već je uzdrman, prijelazni je rok proglašen promašenim, iza kraljevskog je kluba već osam utakmica i tri poraza... Barca je, pak, lišena obveza koje donose lanjski trofeji (jer nije ih imala) odigrala samo pet utakmica. Ima svih pet pobjeda i gol-razliku 12:0.

U slično različitom raspoloženju nalaze se i dvojica ponajboljih hrvatskih igrača. Ivan Rakitić sjajno se uklopio u momčad Barcelone, dokazao je da se Xavi više ne može nadati mjestu u postavi. Najbolji je dodavač lige, dirigent igre trenutačno najbolje momčadi, a u nedjelju je zabio i prvi gol.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Rakitić je novi Yaya Toure i istinsko pojačanje Barcelone

Komentara 6

ST
strsljen2013
08:47 23.09.2014.

Rakitić nije morao nadmašivati Modrića. Bolji je i konstantan.

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
08:57 23.09.2014.

Nemojte pretjerivati.

Avatar džonson
džonson
12:32 23.09.2014.

modrić je vrhunski veznjak i ne znam što uopće znači ovaj članak. ne vidim zašto bi bio u nekom lošem raspoloženju, igra dobro, start reala je bio malo klimav, ali sad su u dvije utakmice natrpali vazda golova, nedavno su objavljene procjene vrijednosti igrača i modrić je trenutno najskuplji veznjak europe. baš bi to bio da ne igra dobro. potpuno je etabliran u momčadi i postava bez njega više uopće nije opcija. s druge strane rakitić je tek došao u barcu, igra također dobro, barca pobjeđuje, sad je dao i gol. nadajmo se da će se potpuno izboriti za stalno mjesto u prvoj postavi, ali on tek počinje u tom velikom klubu. napisati ovakav članak na temelju pet utakmica, od kojih nije sve ni igrao, nema smisla. pogotovo ta usporedba s modrićem je besmislena, jer obojica igraju dobro, a u različitoj su koži. rakitić ako dvije-tri tekme odigra malo slabije, evo već klupe, a modrić si to sad već i može dopustiti bez posljedica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije